absolutnie nr 2
miałęm somesa i muszę przyznać że mnie rozczarował i po tygodniu od zakupu był u nowego właściciela, natomiast WZ0031DV mnie oczarował... pięknie leży na ręku, ma super indeksy, słoneczny szlif tarczy... no po prostu śliczny jest, zresztą sam popatrz----> http://www.czwarty-wymiar...t=14173&start=0
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-11-17, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Co prawda, głosowałem za somes'em ale tylko dlatego że autor tematu wkleił zdjęcia zegarków pod pewnym katem, co mocno, jak się okazuje zakłóciło postrzeganie zmienionej w ten sposób geometrii tego zegarka, zbytnio ograniczając w ten sposób płaszczyznę metalu obudowy.
Gdyby wkleił zdjęcia obu sikorów au face, nie maiłbym obiekcji który wybrać, i wybrałbym "standard".
windows screenshot
[ Dodano: 2013-11-17, 16:06 ]
Proszę wybaczyć, ale jedno zdjęcie doklejałem do drugiego, zapożyczając je z różnych stron netu, stąd mogąca wyniknąć niedokładność porównywalnych wielkości rzeczywistych obu zegarków.
Hmm, choć ten sosmes też wcale nie głupi, właśnie ze względu na krój koperty, taki trochę mniej spotykany.
Wybór zatem trudny, dobrze że przed nim nie stoję bo mam Maka XL.
Gdyby wkleił zdjęcia obu sikorów au face, nie maiłbym obiekcji który wybrać, i wybrałbym "standard".
windows screenshot
[ Dodano: 2013-11-17, 16:06 ]
Proszę wybaczyć, ale jedno zdjęcie doklejałem do drugiego, zapożyczając je z różnych stron netu, stąd mogąca wyniknąć niedokładność porównywalnych wielkości rzeczywistych obu zegarków.
Hmm, choć ten sosmes też wcale nie głupi, właśnie ze względu na krój koperty, taki trochę mniej spotykany.
Wybór zatem trudny, dobrze że przed nim nie stoję bo mam Maka XL.
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-11-17, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Wiedzieć, nie wiedzieć dlaczego, Somes wydaje się bardziej wyrazisty. W niego bym celował.
:
I jeden i drugi jest świetny ale Somes wygrywa kształtem koperty, na który od dawna choruję
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Najlepszy to byłby Somes ale nakręcany. Masywna koperta i zintegrowana z nią koronka, wskaźnik rezerwy chodu...miodzio.
Zegarki * Rower * Radio
:
Ten werk da się dokręcać więc w czym problem?
:
Ostatnio zmieniony przez adventure 2013-11-18, 22:00, w całości zmieniany 2 razy
Preferuję dobrą bransoletę zamiast skóry z siodła, więc numer 2.
A tak przy okazji, ta bransoleta ma pełne ostatnie ogniwa, czy maskownice z puszek po piwie jak w Mako?
Edit: no i mnie się ankieta skończyła
A tak przy okazji, ta bransoleta ma pełne ostatnie ogniwa, czy maskownice z puszek po piwie jak w Mako?
Edit: no i mnie się ankieta skończyła
Ostatnio zmieniony przez adventure 2013-11-18, 22:00, w całości zmieniany 2 razy
:
Gdyby ankieta działała oddałbym głos na A.
A tak to
A tak to
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, było się ogarnąć jak była pora
Ewidentnie wychodzi na to, że trzeba miec oba No to somesa się nie pozbywam, a na drugiego zaczynam zbierać albo jak już to na SARB045
Dzięki
Ewidentnie wychodzi na to, że trzeba miec oba No to somesa się nie pozbywam, a na drugiego zaczynam zbierać albo jak już to na SARB045
Dzięki
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
A nie mówiłem?
Tak trzymaj
goTomek napisał/a: |
[
Ewidentnie wychodzi na to, że trzeba miec oba No to somesa się nie pozbywam, a na drugiego zaczynam zbierać... |
A nie mówiłem?
Tak trzymaj
:
Nie słuchaj ich, po co ci tyle niebieskich
:
Stawiam na 2 lepiej mi się podoba
:
Ja stawiam na nr2
:
Zgodnie z wolą ludu, znaczy wynikami ankiety, trzeba mieć oba.
No to mam
No to mam
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Odpowiedz do tematu
goTomek, Jeden lepszy od drugiego, a drugi tak samo fajny
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.