Jak w temacie, waham się pomiędzy tymi dwoma i już sam nie wiem który...
Opcja 1:
Opcja 2:
Odpowiedz do tematu
: Który Nighthawk (stal vs. pasek)?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Bier na bransie, ona jest super.
A pasek sobie zawsze możesz dokupić
A pasek sobie zawsze możesz dokupić
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
dokładnie... bransa w najthołku jest rewelacyjna!
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Albo tu: http://www.dutyfreeisland...ode=BJ7010-59EN opcja na bransie + ten właśnie pasek
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-12-12, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Bartek, ten pasek wygląda takse a bransoleta jest świetna, brałbym na bransolecie i zamówił brązowego handmejda u naszych pachorobów na zmianę ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-12-12, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-12-12, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
goTomek, gdybym miał kupować w tym sklepie to bez zastanawiania wziąłbym tego:
www.dutyfreeislandshop.co...de=BJ7017%2D17W
Niestety brązik jest na clic-a-watch niedostępny, a ten właśnie sklep mam już sprawdzony pod kątem oszczędnośći na Vincencie
www.dutyfreeislandshop.co...de=BJ7017%2D17W
Niestety brązik jest na clic-a-watch niedostępny, a ten właśnie sklep mam już sprawdzony pod kątem oszczędnośći na Vincencie
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-12-12, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
dutyfree też wielokrotnie sprawdzony przez Osoby
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-12-12, 19:29, w całości zmieniany 2 razy
Nieeee nooooo, a osoba Bartek myśli, że dlaczego sklep nazywa się DUTY FREE Island
EDYTA: pamiętaj o kodzie BLACK przy czekałcie, będzie 10 dolców taniej. Szip w cenie, zadeklarują gift i wartość $35. Szip bez pudeł.
EDYTA: pamiętaj o kodzie BLACK przy czekałcie, będzie 10 dolców taniej. Szip w cenie, zadeklarują gift i wartość $35. Szip bez pudeł.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-12-12, 19:29, w całości zmieniany 2 razy
:
Jaką pocztą idzie z dutyfree? Normalną kincką, czy może szwedzką jak z clicka?
Trzeba im coś wspominać o gifcie i braku pudeł, czy sami wiedzą dobrze jak nam dogodzić?
Trzeba im coś wspominać o gifcie i braku pudeł, czy sami wiedzą dobrze jak nam dogodzić?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Pudła to oni w standardzie nie dają .. Możesz sobie dokupić, za 25 dolców
Ja im zawsze piszę w mailu, co mają zrobić z przesyłką i odpisują, że wypełnili instrukcje dokładnie tak, jak sobie życzyłem I faktycznie tak jest.
Szip idzie z HK ichnią pocztą. Czeka się ok 2 tygodni choć teraz z racji Świąt może być różnie ..
Ja im zawsze piszę w mailu, co mają zrobić z przesyłką i odpisują, że wypełnili instrukcje dokładnie tak, jak sobie życzyłem I faktycznie tak jest.
Szip idzie z HK ichnią pocztą. Czeka się ok 2 tygodni choć teraz z racji Świąt może być różnie ..
:
Bartek, ja też myślę, że bransoleta i jak Tomek piszę fajny brązik zamówisz i będzie super
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No dobra, to pytanie do tych co widzieli obie wersje kolorystyczne na żywo...który fajniejszy: czarnuch czy brązik?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Wg mua czarny
:
Odpowiedz do tematu
Bartek, Dorian miał obydwa mówił, że brązik słabszy chociaż dla mnie się bardziej podoba tylko na żywo nie widziałem
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91