Poszukuję... GMT, niebieski i dość duży.
Odpowiedz do tematu

: Poszukuję... GMT, niebieski i dość duży.
Potrzebuję pomocy.

Szukam jakiegoś zegarka.
Parametry:
- Dzień miesiąca i tygodnia
- Okrągłe indeksy (niekoniecznie wszystkie). Srebrna obwódka.
- Pięknie i długo świeci.
- GMT
- Bakteria. Ewentualnie automat.
- WR 200 choć na tym mi najmniej zależy.
- Tarcza niebieska. Ewentualnie czarna.
- Kajdan. Możliwość założenia "normalnego" paska.
- Średnica min 42. Ale bez przesady.
- Cena nie powalająca. I dostępność.
- Chyba, że właściciel pierwszego zdjęcia się zdecyduje na .... to temat do kosza. :))
Najlepiej jakbyście od razu fotki wrzucali. :)

Ten chyba jest ideałem. Choć oczywiście nie do końca.

Ten też by mógłby ;) być. :))

Zdjęcia zajumałem ich właścicielom. Zegarki tez bym przeją od nich. Ale nie chcą się pozbyć. :głową w mur:

W ostateczności ten. Choć nie spełnia kryteriów prawie żadnych. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Momo design pilot gmt ?

:
:złośliwiec: :złośliwiec:

:
:głową w mur:
Cytat:
Cena nie powalająca.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
W ostateczności ten. Choć nie spełnia kryteriów prawie żadnych. :))

Tego masz tutaj w b. dobrej cenie :arrow: http://www.click-a-watch....vers-watch.html

:
Poza dniem tygodnia pasuje Orient Excursionist- wersje z czarną lub niebieska tarczą.
Na dodatek mierzyłes i wiesz, jak leży ;)

:
Zgadzam się z Machu. Ten seiko taki se Jak nie helson to Obris Explorer albo Armida :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Orient star:

Jest też w wersji niebieskiej (chyba, że AR mnie oszukało). Wiem, że ma osłonę koronek ale i tak jest fajny pifko

Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-12-17, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79, one są chyba tylko w wersji białej i czarnej hmmm

:
Bierz Helsona...macałeś mojego u Faziego na spocie, wiec wiesz, że to jest turbo kozak zegar...świetnie wykonany, swietnie leży na łapie, swietnie wyglada i na pachu i ostatecznie nawet na gumie ;)

:
Tomek, dzięki.
pifko
Ten to ostateczność.

Apa13 napisał/a:
:
i po co ten temat? :złośliwiec:

beceen | ***** ***
:
Antigalacticos napisał/a:
Bierz Helsona...macałeś mojego u Faziego na spocie, wiec wiesz, że to jest turbo kozak zegar...świetnie wykonany, swietnie leży na łapie, swietnie wyglada i na pachu i ostatecznie nawet na gumie ;)

Wiem, wiem. Tylko nie chce mi Melepeta sprzedać. :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: A poza nim nigdzie nie widziałem. :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony:

beceen napisał/a:
i po co ten temat? :złośliwiec:

Obrazek

Gdyby nie to rykowisko na jeleniu to bym się nie wahał ani chwili.

Apa13 napisał/a:
Szymon
[Usunięty]
:
Dorian06,
No kurna...Jak ktoś lwa z chujem pokaże, psa z trzepaczką do jajek zamiast ogona się nie czepiają. A jak peżoty się pojawią, to nagle, że brzydkie :facepalm:

:
Szymon napisał/a:
[b]...A jak peżoty się pojawią, to nagle, że brzydkie :facepalm:

nono brzydkie. Tylko po co rykowisko tam dali :?:
Ja się pytam po co :?:

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum