Kolega z Grodu Kraka to w każdej kolejce stoi, tylko potem przed kasą sie jakoś wstydzi jak to centuś
Odpowiedz do tematu
:
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Michał, Sobie osoba raczy rozwazyc przyniesienie krzesła, bo inaczej długo postoi
:
goTomek, a ten Krakus to ma jakiś zegarek bo ja na zdjęciach nigdy nie widziałem ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ano ma, z jeden lub dwa.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Brałbym któregoś z niebieskich Raczej 75
:
Wygląda to jak "lokowanie produktu".
A jeśli miałbym wybierać, to żadnego bym nie kupił ani nawet nie chciał nosić w ramach "nietrafionego prezentu" - są o prostu brzydkie, bez względu na werk.
Słoniu napisał/a: |
Święta idą a ja ciągle na detoksie... |
Wygląda to jak "lokowanie produktu".
A jeśli miałbym wybierać, to żadnego bym nie kupił ani nawet nie chciał nosić w ramach "nietrafionego prezentu" - są o prostu brzydkie, bez względu na werk.
:
O gustach się nie dyskutuje a ciekawy jestem jakości Poza tym na pewno nie byłby to jedyny zegareczek u mnie w pudełeczku. Ciągle mnie ta pomarańczka świerzbi
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zielony. Gdyby nie to że ostro schudłem i nadgarstek poleciał tak że 50mm to za dużo sam bym wziął
:
Słoniu, to jeszcze po Orientcie coś będzie jednak ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Eeee, ten teges - no obawiam się, że orienciak może zagościć na dłużej Ten jak w temacie - tylko dla recki i do ludzi
Chociaż trafił się przeciwnik
kornel91 napisał/a: |
Słoniu, to jeszcze po Orientcie coś będzie jednak ?? |
Eeee, ten teges - no obawiam się, że orienciak może zagościć na dłużej Ten jak w temacie - tylko dla recki i do ludzi
Chociaż trafił się przeciwnik
:
Znaczy żona ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To też Bardziej chodziło mi o przeciwnika do recki
Odpowiedz do tematu
kornel91 napisał/a: |
Znaczy żona ?? |
To też Bardziej chodziło mi o przeciwnika do recki