No to może któryś z tych:
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-12-29, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Rewolwer za 400 zielonych?
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę.
zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach.
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę.
zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach.
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-12-29, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Kufa, waluty mi się pomyliły
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-12-29, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
nick555, z tym Korsarzem od Bernhardt-a to tez pojechałeś trochę - ze względu na dostępność
Ja bym proponował (ja juz było powiedziane powyżej) Master Explorera albo Pro Aqua od DB. Bardzo fajne zegarki
Ja bym proponował (ja juz było powiedziane powyżej) Master Explorera albo Pro Aqua od DB. Bardzo fajne zegarki
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-12-29, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Gdyby tak Pro Aqua miała indeksy od Master Explorer to byłby ideał a tak to jeden ma lipne gliszowanie a drugi lipne indeksy
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
F'ckin prophet or sth?
Michał napisał/a: | ||
Myślę, że Satanista ma go już zaklepanego |
F'ckin prophet or sth?
:
Takie coś ?
rmaya napisał/a: |
Rewolwer za 400 zielonych?
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę. zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach. |
Takie coś ?
:
Jeszcze Warda, Mendo, pokaż...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Nie spełnia wymagań Brak mu czarnego bezela
Ale proszę bardzo Pan mówi Pan ma
bow napisał/a: |
Jeszcze Warda, Mendo, pokaż... |
Nie spełnia wymagań Brak mu czarnego bezela
Ale proszę bardzo Pan mówi Pan ma
:
Fakju
o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują
Taka soxa jest git:
Tylko wkładkę bym na inną wymienił.
Ghostwheel napisał/a: |
Takie coś ? |
Fakju
o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują
Taka soxa jest git:
Tylko wkładkę bym na inną wymienił.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Takiego przejąłem i na razie taki zostanie
Soxa bardzo bardzo fajna
Odpowiedz do tematu
rmaya napisał/a: | ||
Fakju o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują Taka soxa jest git: Obrazek Tylko wkładkę bym na inną wymienił. |
Takiego przejąłem i na razie taki zostanie
Soxa bardzo bardzo fajna