Plan na nowy rok - żółty diver
Odpowiedz do tematu

:
No to może któryś z tych:

:
Rewolwer za 400 zielonych?
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę.
zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach.

Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-12-29, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Kufa, waluty mi się pomyliły :P

Szymon
[Usunięty]
:
nick555, z tym Korsarzem od Bernhardt-a to tez pojechałeś trochę - ze względu na dostępność hmmm

Ja bym proponował (ja juz było powiedziane powyżej) Master Explorera albo Pro Aqua od DB. Bardzo fajne zegarki :!:

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-12-29, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Gdyby tak Pro Aqua miała indeksy od Master Explorer to byłby ideał a tak to jeden ma lipne gliszowanie a drugi lipne indeksy :głową w mur:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Michał napisał/a:
Słoniu napisał/a:
za niedługo pewnie Karol jaskiniowca będzie sprzedawał

Myślę, że Satanista ma go już zaklepanego ;)

F'ckin prophet or sth?
:D

:
rmaya napisał/a:
Rewolwer za 400 zielonych?
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę.
zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach.

Takie coś ;) ?

:
Jeszcze Warda, Mendo, pokaż...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow napisał/a:
Jeszcze Warda, Mendo, pokaż...

Nie spełnia wymagań :P Brak mu czarnego bezela :))

Ale proszę bardzo :D Pan mówi Pan ma :))

:
Ghostwheel napisał/a:

Takie coś ;) ?

Fakju plask
o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują :D
Taka soxa jest git:

Tylko wkładkę bym na inną wymienił.

Albert Einstein
:
rmaya napisał/a:
Ghostwheel napisał/a:

Takie coś ;) ?

Fakju plask
o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują :D
Taka soxa jest git:
Obrazek
Tylko wkładkę bym na inną wymienił.

plask Takiego przejąłem i na razie taki zostanie :D ;)
Soxa bardzo bardzo fajna :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum