Jiusko - tylko który?
Odpowiedz do tematu

:
Kolega z Grodu Kraka to w każdej kolejce stoi, tylko potem przed kasą sie jakoś wstydzi :P jak to centuś :złośliwiec:
:))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
goTomek, a ten Krakus to ma jakiś zegarek bo ja na zdjęciach nigdy nie widziałem ?? :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ano ma, z jeden lub dwa. ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Brałbym któregoś z niebieskich :) Raczej 75

:
Słoniu napisał/a:
Święta idą a ja ciągle na detoksie...

Wygląda to jak "lokowanie produktu".
A jeśli miałbym wybierać, to żadnego bym nie kupił ani nawet nie chciał nosić w ramach "nietrafionego prezentu" - są o prostu brzydkie, bez względu na werk.

:
O gustach się nie dyskutuje a ciekawy jestem jakości ;) Poza tym na pewno nie byłby to jedyny zegareczek u mnie w pudełeczku. Ciągle mnie ta pomarańczka świerzbi :złośliwiec:

:
Odpowiedź na pytanie z tytułu Twojego wątku Jacek:

http://www.czwarty-wymiar...p=724931#724931

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Zielony. Gdyby nie to że ostro schudłem i nadgarstek poleciał tak że 50mm to za dużo sam bym wziął ;)

:
Nowy lider cool

Tytan i lepsiejsze indeksy :złośliwiec:

:
Słoniu, to jeszcze po Orientcie coś będzie jednak ?? :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
Słoniu, to jeszcze po Orientcie coś będzie jednak ?? :)

Eeee, ten teges - no obawiam się, że orienciak może zagościć na dłużej cool Ten jak w temacie - tylko dla recki i do ludzi :złośliwiec:

Chociaż trafił się przeciwnik :oops:

:
Znaczy żona ?? :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
kornel91 napisał/a:
Znaczy żona ?? :)

To też :D Bardziej chodziło mi o przeciwnika do recki cool

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum