Odpowiedz do tematu
:
kornel91, - no proszę Czyli będą dwa na forum W razie czego trzeba było pisać
:
Słoniu, dzięki Następnym razem będę pamiętał do kogo można jeszcze się zgłosić o pomoc
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Słoniu, a Ty go do recki, czy na stałe?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To oba kupiłeś? Myślałem, że tylko M-Force'a
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jutro chce ustrzelić jiusko M-force - zobaczymy czy zostanie - żona trochę marudzi, że miał być tylko do recenzji... Chociaż jak podejdzie to pewnie będę chciał zatrzymać, no chyba że się żółtek trafi...
Michał napisał/a: |
To oba kupiłeś? Myślałem, że tylko M-Force'a |
Jutro chce ustrzelić jiusko M-force - zobaczymy czy zostanie - żona trochę marudzi, że miał być tylko do recenzji... Chociaż jak podejdzie to pewnie będę chciał zatrzymać, no chyba że się żółtek trafi...
:
No to będziesz go dłuuuuuuuuuuuuuuugoooo recenzował ..
Wiesz przecież, że bez dokładnych testów recka jest małowartościowa .. A na dokładne testy potrzebujesz dużo czasu ..
Słoniu napisał/a: |
M-force - zobaczymy czy zostanie - żona trochę marudzi, że miał być tylko do recenzji... |
No to będziesz go dłuuuuuuuuuuuuuuugoooo recenzował ..
Wiesz przecież, że bez dokładnych testów recka jest małowartościowa .. A na dokładne testy potrzebujesz dużo czasu ..
:
Dobre
Tomek napisał/a: | ||
No to będziesz go dłuuuuuuuuuuuuuuugoooo recenzował .. Wiesz przecież, że bez dokładnych testów recka jest małowartościowa .. A na dokładne testy potrzebujesz dużo czasu .. |
Dobre
:
Odpowiedz do tematu
Btw kto słyszał o recenzowaniu w zimie zegarka wakacyjnego .. A lato u nas krótkie, możesz nie zdążyć z wszystkimi testami w 2014 ..