Jiusko - tylko który?
Odpowiedz do tematu

:
kornel91, - no proszę :D Czyli będą dwa na forum pifko W razie czego trzeba było pisać cool

:
Słoniu, dzięki :) Następnym razem będę pamiętał do kogo można jeszcze się zgłosić o pomoc pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Słoniu, a Ty go do recki, czy na stałe?

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, - ale orienta czy jiusko cool

:
To oba kupiłeś? :shock: Myślałem, że tylko M-Force'a

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał napisał/a:
To oba kupiłeś? :shock: Myślałem, że tylko M-Force'a

Jutro chce ustrzelić jiusko :)) M-force - zobaczymy czy zostanie - żona trochę marudzi, że miał być tylko do recenzji... Chociaż jak podejdzie to pewnie będę chciał zatrzymać, no chyba że się żółtek trafi... hmmm

:
Słoniu napisał/a:
M-force - zobaczymy czy zostanie - żona trochę marudzi, że miał być tylko do recenzji...

No to będziesz go dłuuuuuuuuuuuuuuugoooo recenzował .. :D

Wiesz przecież, że bez dokładnych testów recka jest małowartościowa .. A na dokładne testy potrzebujesz dużo czasu .. ;)

:
Tomek napisał/a:
Słoniu napisał/a:
M-force - zobaczymy czy zostanie - żona trochę marudzi, że miał być tylko do recenzji...

No to będziesz go dłuuuuuuuuuuuuuuugoooo recenzował .. :D

Wiesz przecież, że bez dokładnych testów recka jest małowartościowa .. A na dokładne testy potrzebujesz dużo czasu .. ;)

Dobre pifko :złośliwiec:

:
Btw kto słyszał o recenzowaniu w zimie zegarka wakacyjnego .. A lato u nas krótkie, możesz nie zdążyć z wszystkimi testami w 2014 .. :złośliwiec:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum