Seiko SKA371P1 vs Citizen Nighthawk
Odpowiedz do tematu

emster
[Usunięty]
:
buran napisał/a:
Ja dałem 600,za 700 wisi na kizi.

Jeszcze sensowna cena.
Dzięki.

:
jak większość - głos na citizen

:
Oczywiście Citizen.

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Citek fajniejszy - i ma kółko logarytmiczne :P
Ostatnio testowałem je we Francji przy przeliczaniu ojro - kolega dziwnie na mnie patrzył jak w każdym sklepie zerkałem najpierw na cenę, a potem na zegarek cool

:
no to niech będzie, że Citek...

czy znajdę gdzieś lepszą ofertę niż tutaj: http://www.dutyfreeisland...de=BJ7010%2D59E

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Gdzieś widziałem za 215, ale i tak click-a-watch będzie chyba najlepszym wyborem - mniejsze (zerowe może nawet?) ryzyko ovatowania, bo wysyłają przez Szwecję.

http://www.click-a-watch....59e-bj7010.html

:
Seven, a jaka cena wysyłki do Polski?

pifko
:
Seiko super, ale "taki zwykły" - citek

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Jazz-, bez pudełka free, z pudełkiem 4$...

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Seven napisał/a:
Gdzieś widziałem za 215, ale i tak click-a-watch będzie chyba najlepszym wyborem - mniejsze (zerowe może nawet?) ryzyko ovatowania, bo wysyłają przez Szwecję.

http://www.click-a-watch....59e-bj7010.html

Chłopaki czy ktoś zamawiał juz w tym sklepie?
Jak z obsługą klienta, nie ma problemów?
Ile standardowo idą od nich zegary?
Dzięki

:
Wszystko OK. Przesyłki idą około tygodnia i szczurki się jej nie czepiają (sweden post).
sklep sprawdzony wielokrotnie przez kumotrów (2 razy przeze mnie).
Możesz też napisać, żeby zadeklarowali jako low value gift. Mi seiko fff przyszedł jako $10 wartości.

Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-01-02, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
rmaya napisał/a:
Wszystko OK. Przesyłki idą około tygodnia i szczurki się jej nie czepiają (sweden post).
Możesz też napisać, żeby zadeklarowali jako low value gift. Mi seiko fff przyszedł jako $10 wartości.

Mam rozumieć że cena finalna wyjdzie właśnie te 224 zielonych, bez dodatkowych opłat?

:
Mario79 napisał/a:
rmaya napisał/a:

Mam rozumieć że cena finalna wyjdzie właśnie te 224 zielonych, bez dodatkowych opłat?

Tyle finalnie zapłacisz w sklepie, a gwarancji braku dodatkowych opłat nikt Ci nie da ;) , jednak dotychczas z tego sklepu chyba się nie zdarzały

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum