jeszcze więcej diverów
Odpowiedz do tematu

: jeszcze więcej diverów
Mam podchwytliwe pytanie, czy posiadając blue raya i orange monstera niezbędne mi są dodatkowo:
1. black monster
2. FFF
3. SKX007/171
4. Big mak np czarny (a skx i FFF białe dyć nie są, że o monsterze nie wspomnę)
Czy np dwa z tych czterech, a może coś innego?

przechodzę przyspieszony kurs nabywania zegarków :)) , ale może jakieś etapy powinienem pominąć? kupując w necie niestety nie da się wszystkiego obmacać, a wydaje mi się, że ktoś już pewnie dreptał tą ścieżką w ciemnej dolinie (luma na rayu takase :D )
zapraszam do kraju RAD
a ankietę dorzucę

Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-01-02, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Wg mnie jest tyle innych, ciekawszych nurków, że majac takie 2 'klasyki' mozesz bardziej poszalec z jakimiś mniej znanymi firmami :))

:
Armida?
nazwiska, adresy, kontakty!!!!!

:
bofff, spokojnie. Już był tu taki jeden co w miesiąc chciał nadrobić dwa lata i tak szybko jak przyszedł i nakupował zegarków, tak szybko zniknął. ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No przykładowo ;)
Na podobnej pólce Helson, Benarus, Artego, z tańszych- Deep Blue, Invicta, Android, Barbos, Sottomarino...duzo tego jest ;)

Ostatnio zmieniony przez Machu 2014-01-02, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
:
A ja popre 007 , fajny zegar i kolejny do kolekcji nurasek obok monsterka i orienta

Zalezy jeszcze jaki masz nadgarstek (obwod) kiedys mialem duze zegary teraz 44mm to max

:
Michał napisał/a:
bofff, spokojnie. Już był tu taki jeden co w miesiąc chciał nadrobić dwa lata i tak szybko jak przyszedł i nakupował zegarków, tak szybko zniknął. ;)

Oby :)) ale znajduję za dużo radości w tym, a jeszcze rozebrać, zmienić i złożyć... Adam Słodowy mode

up. 44 max (17,5-18) , Ray za mały, a szkoda bo ładny. Tarcza jakaś takaś tyciaś

Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-01-02, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
:
zagłosowałem na big maka i skx, jak dla mnie to pozycje must have ;) obok monstera, którego masz.
z pozostałych, poszukałbym wśród innych marek już wcześniej wymienionych ;)

:
Big mako fajne tylko jak dla mnie dwie wady teleskopy ktore sie wyginaja i brak lumy ,
- m-force w pierwszej wersji ? fajny zegar
- Orient Excursionist GMT
zalezy tez ile kasy chcesz wydac na zegar

:
bofff, a może takie cuś :

http://www.dutyfreeisland...Code=SEL03004B0

Ja też za Big Mako. Tylko myślę, że też trzeba spróbować czegoś innego.

Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-01-02, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
M-force - bo nic czarnego nie masz a w takiej cenie zegar będzie zamiatał :głową w mur:

Wycieczkowicz szary - bo kolor rzadko spotykany:

Parnis PA6007 - bo w tej cenie chińczyka też trzeba spróbować

:
Słoniu napisał/a:
M-force - bo nic czarnego nie masz a w takiej cenie zegar będzie zamiatał :głową w mur:
Obrazek
Wycieczkowicz szary - bo kolor rzadko spotykany:
Obrazek
Parnis PA6007 - bo w tej cenie chińczyka też trzeba spróbować
Obrazek

Słonik o kufffffa ten m-Force ......... :shock: :shock: :shock: :shock:

:
revolta, będziemy nosić :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jeszcze pomyśl nad białym stenkiem ocena 2 z bazarku - bo ten zegar także wymiata!

:))

[ Dodano: 2014-01-02, 21:55 ]
revolta, - dać linka? :złośliwiec: Dodam, że ta przyjemności wynosi tylko 223$ z wysyłką cool

:
kornel91 napisał/a:
revolta, będziemy nosić :)

Na tym zdjeciu wyglada rewelacyjnie

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum