Wracając jednak do tematu - może czerwona bestia - imo też genialny m-force
Chyba stanę się fanem zoo na tarczy
Odpowiedz do tematu
:
Słoniu, zoo nie jest złe
Mi się podoba rezerwa bez cyferek
Mi się podoba rezerwa bez cyferek
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kolejny cel - jednak już raczej nie na ten rok (chyba, że znowu mocno pomocny Tomek jego mać linijkę jakąś zapoda )
:
Ja bym jakiegoś Citizena dorzucił do listy. Kilka klasyków się zdecydowanie znajdzie.
:
Faktycznie, jak jest skx to powinien być citek ny0040
[ Dodano: 2014-01-02, 23:01 ]
Hmm, może jeszcze baby tunę dorzućmy c'nie
[ Dodano: 2014-01-02, 23:01 ]
Hmm, może jeszcze baby tunę dorzućmy c'nie
:
i dobrze bo mało go nie kliknąłem a kusił mocno...
[ Dodano: 2014-01-02, 23:07 ]
dobrze się chowa z pomarańczką:
bofff napisał/a: |
m-force [...] i tak niedostępny już... |
i dobrze bo mało go nie kliknąłem a kusił mocno...
[ Dodano: 2014-01-02, 23:07 ]
Słoniu napisał/a: |
Hmm, może jeszcze baby tunę dorzućmy c'nie |
dobrze się chowa z pomarańczką:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
No powiem ze ta puszka tuńczyka zawsze wzrok moj przyciągała. Moze gdzie na żywo obadam
:
Chyba tylko we kwadracie u któregoś z kumotrów bo w żadnym sklepie tego nie widziałem.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Jaki miły, może i mi jakiegoś Orienta kupi?
A z Ciebie zuch chłopak, orientalne lobby rośnie w siłę!
kornel91 napisał/a: |
Tomek mi kupił |
Jaki miły, może i mi jakiegoś Orienta kupi?
A z Ciebie zuch chłopak, orientalne lobby rośnie w siłę!
:
Jaka jest Jacku referencja tego burgundowego Orienta
:
Muszę dodać ten temat do ignorowanych
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
W ogóle wyniki mnie trochę zaskoczyły. Spodziewałem się przewagi monstera i może FFF albo big mako na drugim , a tu zonk
nic pomyślę nad srp227 (widziałem wymienne puszki ?) i muszę wziąć pod uwagę duuużo większe zmęczenie klasykami w waszym przypadku niż moim
nic pomyślę nad srp227 (widziałem wymienne puszki ?) i muszę wziąć pod uwagę duuużo większe zmęczenie klasykami w waszym przypadku niż moim
:
Glos na SKX-a, a komotry moze popatrza na to ze kolega wynienil wszystkie zegarki ponizej 1k, a wy mu proponujecie wszystko w 2x wiekszym budzecie.
:
niczego innego się nie spodziewałem miały być dwa z listy albo jeden słuszniejszy
:
Odpowiedz do tematu
Ptaku, mało który z wymienionych przekracza dwukrotnie 1k
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.