jeszcze więcej diverów
Odpowiedz do tematu

:
ok ale jest 2x cena tych z listy:)

jesli jeden drozszy to ja bym bral Sumo albo Oceana2

:
Kolega nic nie pisał o budżecie :P

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
M-Force ze zdjęcia Słonia miażdży.. Ja od siebie mogę zaproponować Seiko Stargate:

Mi udało się go wyrwać niedawno za niecałe 200$. Widzę że u tego samego sprzedawcy jest już wystawiony kolejny (mam nadzieję że nie ten sam :)) )

:
Żaden z tych z ankiety. Skoro masz juz Seiko i Orienta, to żeby być nurkowym afficionado, powinieneś spróbowac trzeciej marki. Pomysły z jakimś Citizenem jak najbardziej OK. Albo EDC od Gerlachów.
P.S. Nie skreślałbym też białego Stenka i w ogóle polował na forumowych bazarkach, tak aby złapać używkę czegoś, co nowe wykraczałoby poza budżet .

Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2014-01-03, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Nie wiem co jest w tych monsterach ale jakoś coraz bardziej mi się podobają, szczególnie tampax :P
A ja i tak nie wybaczę sobie porażki grudnia a nawet całego 2013r, Parnis Diver prawie nowy zwineli mi sprzed nosa za 255PLN :głową w mur:

:
Na początku kosztowały $70 ;)

:
blaise napisał/a:
A ja i tak nie wybaczę sobie porażki grudnia a nawet całego 2013r, Parnis Diver prawie nowy zwineli mi sprzed nosa za 255PLN :głową w mur:

Nie kumam zachwytu nad tymi parniakami ok ladne zegarki fajnie dopasione ale co to za diver co do jeziora/kajaku/na ryby strach z nim isc.

Szymon
[Usunięty]
:
Ptaku,
No właśnie podobno nie strach, bo chłopaki testowali tę wodoszczelność. Może 200M to nie jest, ale jakieś prysznice i moczenia wytrzymało.

:
a jakies wieksze wybryki, plywanie, narty wodne itd????????? i czy to jest regula czy wyjatek?

Szymon
[Usunięty]
:
Ptaku,
Tego już nie wiem... ale na narty wodne, to ja bym i tak wziął G-shocka a nie mechaniczny zegarek. ;)

:
eee tam kiedys nie bylo g-shockow i bylo dobrze, ja tam w swoim skx narcilem, wiercilem, i inne i nigdy nic sie nie stalo

:
Więc ja zagłosowałem na przekór ankiecie - wg mnie tylko FFF. Czarnego monstera odpuść jak masz pomarańczkę, bo nie wytrzymuje porównania. Big maki przerabiałem wszystkie popularne kolory i leciały dalej, ewentualnie biały full lume. SKX - no dobra, jest fajny ale....szukałbym używek bazarkowych - np. Bernhardt'a Sea Sharka jak mówił Szymon, Deep Blue Pro Sea Diver 1000m, jakiegoś Artego 300m (nie 500m) itd - są stada fajnych diverów, które można przyzwoicie wytargać na bazarach czasem... :)) co do marek popieram Machu z pierwszej strony.
Powodzenia, bo jak się zaszczepisz, to zmiany będą coraz częstsze...

ps. a revolvery to tylko Orient Stary ze starych wypustów...niebieski urywa jaja, zółty też prześwietny...

:
FFF :idea: :idea: - u mnie rządzi :!:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

pomysł ewoluuje. opcja polowania jednak jest najlepsza, że o funie nie wspomnę :)) obecnie wybór jest między:
Sumo - ale trochę, pardon, nudne, bywa na wtórnym często, ostatnio 450 usd w UK z szafirem, mrugnąłem i już nie było
srp227 - duuużo stali, brak w sklepach
grafitowe otago
sinn U1 - niestety
boschett CD

W sumie trzy ostatnie stylistycznie zbliżone. może to ten trop

Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-01-24, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Otago możesz mieć w każdej chwili. Przy konkurencji 2 pozostałych z 3 ostatnich średniak.

Boszet jest ok, swietny nuras. Chciałem go mieć. Ale studnie to na podwórku można mieć, chyba, że to zegar typowo for fun.

Ostatnio patrze na sprawe nieco bardziej praktycznie, Szukałym u1 albo Uxa. Tak tak, kwarc... Ale robi robotę. cool

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum