znalazłem w dobrej cenie
Odpowiedz do tematu

:
infectedcontrol napisał/a:
...dopuki masz tracking, doputy masz...

hmmm dopóki, dopóty, dopóki, dopóty, dopóki, dopóty ;)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Tomek, Kaspersky to wszędzie widzi problemy ;)

Czytając powyższe jednak chyba się nie mylił ;) :))

I to jako jedyny cool

Sylwek
[Usunięty]
:
Dobra,żeby nie zakładać nowego tematu..

założyłem sobie to konto na PayPal , dołożyłem kartę,zweryfikowałem,jest ok,, mam obecnie te 6,5 pln na koncie, rozumiem,że już mogę kupować od innych paypalowców,oczywiście po zasileniu swojego konta ?

hmmm

:
jak dołożyłeś kartę to chyba nawet nie musisz zasilać, przy płatności ściągnie Ci należność z karty. Tam jeszcze coś było z weryfikacją adresu, ale nie pamiętam co, i chyba po przekroczeniu jakiejś kwoty płatności - zdaje się 2 czy 3 tyś. euro, czy coś takiego, przyjdzie prośba o dodatkowe dokumenty, jakieś kwity potwierdzające tożsamość i adres.

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Sylwek napisał/a:
Dobra,żeby nie zakładać nowego tematu..

założyłem sobie to konto na PayPal , dołożyłem kartę,zweryfikowałem,jest ok,, mam obecnie te 6,5 pln na koncie, rozumiem,że już mogę kupować od innych paypalowców,oczywiście po zasileniu swojego konta ?

hmmm

Te 6.5 pln powinno wrócić, bo to tylko do weryfikacji karty było.
Możesz kupować... jak jest podpięta karta to płatności ściąga z tej karty i nie trzeba zasilać.
No chyba, że chcesz - to chyba najkorzystniej przelewem zrobić.

World Wide Watches
:
Iks napisał/a:
Tam jeszcze coś było z weryfikacją adresu, ale nie pamiętam co, i chyba po przekroczeniu jakiejś kwoty płatności - zdaje się 2 czy 3 tyś. euro, czy coś takiego, przyjdzie prośba o dodatkowe dokumenty, jakieś kwity potwierdzające tożsamość i adres.

Powyżej 9600zł, przynajmniej u mnie tak napisali ;)

Paypal jest wygodny, tylko skad oni biora te kursy przeliczania walut :złośliwiec:

Sylwek
[Usunięty]
:
Machu, pal sześć te kursy,
chodzi mnie głównie o to,że czasem trafia się perełkę z samego szczytu łiszlisty i koleś za diabła nie chce przyjąć płatności kartą :D

albo jakiś frajer chce Cię wydymać na przelew...

:
Sylwek, No jeszcze takich na szczęście nie spotkałem ;)

Sylwek
[Usunięty]
:
Machu, no ten ostatni się odczepił,jak mu screena z woisa lutnąłem i napisałem,że zawiadamiam FBI , :D

:
Sylwek. Był tu na forum taki post o PayPal. Chyba Kolega z Irlandii pisał o włamaniu na konto. Miał podpiętą kartę do PayPala i ktoś się mu włamał i kupił bodajże lodówkę. Tak że podpięcie karty do PayPala to średni pomysł.

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Podpięcie karty do PayPala to mus - tylko nigdy tej związanej z kontem podstawowym - zawsze powtarzam: otwieramy nowe konto/subkonto (jak zwał, tak zwał), do transakcji w sieci, zasilane w razie potrzeby odpowiednią kwotą - żadne oszustwa niestraszne wtedy :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Ale o co kaman, przeciez jak robi sie platnosc przez PP to po paru sekundach przychodzi do nas mail z informacja o transakcji a pieniazki z konta znikaja po 24-48h (w kazdym razie u mnie). W dzisiejszych czasach praktycznie kazdy jest on-line 24h i maile przychodza do telefonu. Jak widzicie ze przyszla informacja ze dokonano platnosci a wy nic nie robiliscie to telefon do PP i blokada. Nie ma czego sie bac.

:
Ptaku. Jak ci się koleś włamie na PP to i może zmienić adres email. I będziesz w słodkiej nieświadomości żył....

Fazi +1000

To jedno z rozsądnych rozwiązań.

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
a o tym kurka rurka nie pomyslalem :facepalm:

:
Fazi napisał/a:

Podpięcie karty do PayPala to mus

Eee tam, ja nie mam podpiętej karty i żyję - przelew błyskawiczny też działa ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum