znalazłem w dobrej cenie
Odpowiedz do tematu

:
Eustachy napisał/a:
Jak ci się koleś włamie na PP to i może zmienić adres email.

Ale to, zdaje się, trzeba potwierdzić jeszcze na starym mailu ..

:
Ja tam karty kredytowej nie uzywam i specjalnie do PP nie będe nowej zakładał, wolę doładowywać z konta przelewem ;)

:
Ja mam teraz tak samo jak Iks. Ale przed tym zamieszaniem " z lodówką" też miałem podpięte konto do karty.

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Ja wychodzę z założenia, że jak się mają włamać mi na konto/kartę/ukraść środki to i tak to zrobią w ten czy inny sposób, nie ma co się doszukiwać wszędzie spiskowych teorii i zabezpieczać się w każdy możliwy sposób. Dlatego też nie rezygnuję z wszelkich możliwych ubezpieczeń od transakcji, kosztuje mnie to parę złotych miesięcznie i nie jest to majątek, ale przynajmniej wiem, że moje środki są bezpieczne.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, +1 pifko

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Jako ciekawostkę dodam, że znam przypadki ludzi posiadających naprawdę ogromne środki na rachunkach w bankach, a ze strachu przed kradzieżą tych środków nawet nie mają dostępu do bankowości elektronicznej, a każdy przelew zlecają w oddziale banku/przez telefon u doradcy. facepalm

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum