Miejsce pierwsze: LANCO
Miejsce drugie: PARA BRUCHSICHER x 2
Odpowiedz do tematu
: Nasz Najbardziej Ulubiony Dziad ! :)
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-16, 13:05, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-16, 13:05, w całości zmieniany 3 razy
:
Hmmm... dziad że stary, czy dziad ze stary i dziadowski ?
Ну, погоди!
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-15, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
jak kto woli
...pokazujemy swoje najulubieńsze staruchy, które najczęściej zakładamy z lubością na łapę
PMWAS- właśnie, który Twój ulubieniec - zapodaj...
...pokazujemy swoje najulubieńsze staruchy, które najczęściej zakładamy z lubością na łapę
PMWAS- właśnie, który Twój ulubieniec - zapodaj...
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-15, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Maras68, Przykro mi, ale w moim przypadku wybór nie jest możliwy.
:
Tego chyba lubię najbardziej
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
świetne zegary !
fajnie tak dziedziczyć i kontynuować w rodzinie zacne zegary
BURAN - świetny GUBik widać na nim przebieg, ale trzyma super fason
Wojtek - zawiodłeś na całej linii
Chorwat napisał/a: |
Zdecydowany nr 1. Od nowości w rodzinie
nr 2. W sumie też cały czas w rodzinie. |
świetne zegary !
fajnie tak dziedziczyć i kontynuować w rodzinie zacne zegary
BURAN - świetny GUBik widać na nim przebieg, ale trzyma super fason
Wojtek - zawiodłeś na całej linii
:
... nijak nie wybiorę dwóch ulubionych zegarków ... i jest to pewien problem, także nieco ogólniejszej natury
... oby tylko takie problemy nas dotykały ...
Maras68 napisał/a: |
Wojtek - zawiodłeś na całej linii |
... nijak nie wybiorę dwóch ulubionych zegarków ... i jest to pewien problem, także nieco ogólniejszej natury
... oby tylko takie problemy nas dotykały ...
:
nic na siłę
:
Dzięki Dosię musiałem oddać do renowacji, za to Atlantic prawie się nie zestarzał przez te pół wieku
Maras68 napisał/a: | ||
świetne zegary ! fajnie tak dziedziczyć i kontynuować w rodzinie zacne zegary |
Dzięki Dosię musiałem oddać do renowacji, za to Atlantic prawie się nie zestarzał przez te pół wieku
:
oczywiście lista ulubieńców może się zmieniać wraz ze wzrostem kolekcji, więc należy aktualizować co jakiś czas LISTĘ PRZEBOJÓW
oczywiście lista ulubieńców może się zmieniać wraz ze wzrostem kolekcji, więc należy aktualizować co jakiś czas LISTĘ PRZEBOJÓW
:
To w takim razie moje dwa ulubione dziady:
Tyle, że ja moich ulubionych dziadów nie noszę - kolekcjonuję jedno, a noszę drugie, bo mi się stany pogorszały
Elginek w białym złocie (tzn tylko złocony, żeby nie było, żem burżuj ):
oraz Rockford:
ten drugi to spora rzadkość
Tyle, że ja moich ulubionych dziadów nie noszę - kolekcjonuję jedno, a noszę drugie, bo mi się stany pogorszały
Elginek w białym złocie (tzn tylko złocony, żeby nie było, żem burżuj ):
oraz Rockford:
ten drugi to spora rzadkość
Ну, погоди!
:
... o to, to ... Maras, taki Rockford by zapewne był moim ulubionym ... przynajmniej przez jakiś czas...
:
pmwas - ale sztuki...
:
Oba zegarki powalają kunsztem wykonania,
prócz tego że oczywistym jest rzadkość występowania tych modeli na aukcjach i tym samym szanse znikome nabycia owych, z tego względu nazwałbym je perełkami pośród naszych pospolitych dziadów
PMWAS - wielce gratuluję
Wojtek -Woj- w temacie owym chodziło mi o to, iż każdy z nas ma ulubione w pewnym okresie czasu zegarki, które prawie stale nosi, co kwartał zapewne u większości kumotrów następuję przeszeregowanie i przewartościowanie i na listę wstępują kolejne nowonabyte czy też posiadane, tak więc temat ma szansę przeżyć bo listę stale możemy aktualizować co czas jakiś
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-15, 18:30, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
pmwas napisał/a: |
To w takim razie moje dwa ulubione dziady:
Tyle, że ja moich ulubionych dziadów nie noszę - kolekcjonuję jedno, a noszę drugie, bo mi się stany pogorszały Elginek w białym złocie (tzn tylko złocony, żeby nie było, żem burżuj ): Obrazek oraz Rockford: Obrazek Obrazek ten drugi to spora rzadkość |
Oba zegarki powalają kunsztem wykonania,
prócz tego że oczywistym jest rzadkość występowania tych modeli na aukcjach i tym samym szanse znikome nabycia owych, z tego względu nazwałbym je perełkami pośród naszych pospolitych dziadów
PMWAS - wielce gratuluję
Woj_Woj napisał/a: |
:shock: ... o to, to ... Maras, taki Rockford by zapewne był moim ulubionym ... przynajmniej przez jakiś czas... |
Wojtek -Woj- w temacie owym chodziło mi o to, iż każdy z nas ma ulubione w pewnym okresie czasu zegarki, które prawie stale nosi, co kwartał zapewne u większości kumotrów następuję przeszeregowanie i przewartościowanie i na listę wstępują kolejne nowonabyte czy też posiadane, tak więc temat ma szansę przeżyć bo listę stale możemy aktualizować co czas jakiś
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-15, 18:30, w całości zmieniany 2 razy