zegarek Wawrinki i Nadala
Odpowiedz do tematu

:
Federer też raczej nie grywa w Roleksie ;)
Ale coraz więcej zawodników tak. Nasza Agniesia grała w swoim Rado chyba cały turniej hmmm
Ale co może się tym kwarcokom stać. Zwykle mają na drugiej ręce niż trzymają rakietę.

:
Nadal często wali oburącz i to fest... ;)

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Ale przecież nie ręką, tylko rakietą. Szpilka miałby problem z czymś innym niż G-Shock :D

[ Dodano: 2014-01-26, 18:07 ]
A skoro jak już szpamujemy, to co to za Tagi noszą Stallone i Szwarc w "Escape Plan"? Pasek mi się szczególnie podoba :popcorn:

:

:
adventure napisał/a:
Ale przecież nie ręką, tylko rakietą. Szpilka miałby problem z czymś innym niż G-Shock :D

[ Dodano: 2014-01-26, 18:07 ]
A skoro jak już szpamujemy, to co to za Tagi noszą Stallone i Szwarc w "Escape Plan"? Pasek mi się szczególnie podoba :popcorn:

Bardzo duży :popcorn:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Segoy napisał/a:
Ciekawe czy jak podczas meczu roz****doli się jednemu z drugim taki zegareczek to mu producent daje następny....?

A kto powiedział, że na mecz zakłada sprawny zegarek, a może to wógle jest atrapa z tanim kwarcem w środku :złośliwiec:

:
:shock: wahin był, i nie wyp... do kosza? cool

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Tak troche, bo sie tu Osoba mod obija i o pierdołach, a tam otworzyć wątek nowy trza, w oko wpadło juz 102 strony :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Segoy napisał/a:
Ciekawe czy jak podczas meczu roz****doli się jednemu z drugim taki zegareczek to mu producent daje następny....?

A kto powiedział, że na mecz zakłada sprawny zegarek, a może to wógle jest atrapa z tanim kwarcem w środku :złośliwiec:

Ty, patrz... o tym nie pomyślałem :))
To by fajne było!

Segoy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum