Opowieść właściwie o czubku góry lodowej.
Szukając divera natknąłem się a kilka interesujących zegarków, później jeszcze kilka itp.
Kopnął mnie właściwie jeden styl - czrna/grafit tarcza, stalowy/metalowy bezel i prostokątne wskazówki z czerwonym sekundnikiem. Połączone style świetnie. Brak na ręku irytujący.
budżet założyłem na 1500.
Podpowiedzi, sugestie?
Odpowiedz do tematu
: Divver'owaty do 1500 PLN
:
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2014-01-26, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Helson SharkDiver
Armida A5 w dwóch wersjach
Armida A5 w dwóch wersjach
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2014-01-26, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Pierwsza podpowiedź to mój temat:
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=17728
Cenę założyłem podobną kupiłem M-force.
Też myślałem o Boshettie i jeszcze o DB Pro Aqua. Jestem bardzo zadowolony z zakupu ale powiem szczerze, że tą dwójkę bym chciał mieć.
Otago noszę cały tydzień i mi się podoba ale jakbym miał brać coś w tej kopercie to Fokę tylko nie wiem czy ona ma AR. Tak wygląda Otago z moim Orientem:
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=17728
Cenę założyłem podobną kupiłem M-force.
Też myślałem o Boshettie i jeszcze o DB Pro Aqua. Jestem bardzo zadowolony z zakupu ale powiem szczerze, że tą dwójkę bym chciał mieć.
Otago noszę cały tydzień i mi się podoba ale jakbym miał brać coś w tej kopercie to Fokę tylko nie wiem czy ona ma AR. Tak wygląda Otago z moim Orientem:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Z tych pokazanych powyżej - Apollon. Za 3 zegarki w jednym Po wymianie bezela dostajemy nowy zegar ..
i mój na nadgarstku 17cm (przytył )
Boschetta też mam, w tej wersji, ale jakbym wybierał - jednak Apollon
Oczywiście żaden z powyższych nie jest na sprzedaż
i mój na nadgarstku 17cm (przytył )
Boschetta też mam, w tej wersji, ale jakbym wybierał - jednak Apollon
Oczywiście żaden z powyższych nie jest na sprzedaż
:
Tomek, uprzedziłeś moje pytanie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mariusz, Helsona mierzyłem wczoraj, b. fajny ale zbyt klasyczny
Armida całkiem, całkiem, sprawdzę rozmiary i szerokość bezela
kornel91, czytałem ze trzy razy
Tomek, a mógłbym Cię poprosić o zdjęcie porównawcze?
skoro niesprzedawalne to chyba dobry trop...
Armida całkiem, całkiem, sprawdzę rozmiary i szerokość bezela
kornel91, czytałem ze trzy razy
Tomek, a mógłbym Cię poprosić o zdjęcie porównawcze?
skoro niesprzedawalne to chyba dobry trop...
:
Widzę że kolega bofff powoli się rozkręca. W tym przedziale cenowym masz już duży wybór, ja pewnie miałbym problem z wyborem, ale pomyśl nad tym projektem:
Dostępne mają być coś koło maja, lekko ponad budżet ale mi się wydaje że warto
Dostępne mają być coś koło maja, lekko ponad budżet ale mi się wydaje że warto
:
to nie ten temat, ale ja zegarki traktuję typowo jako, nie bijcie, ozdobę. Bardziej interesuje mnie spójność estetyczna niż mechanizm.
I, niech przeklęty po trzykroć będzie internet, jest w czym przebierać.
I, niech przeklęty po trzykroć będzie internet, jest w czym przebierać.
:
No to wygląda jak Barbos Robur
Bili Kit napisał/a: |
Widzę że kolega bofff powoli się rozkręca. W tym przedziale cenowym masz już duży wybór, ja pewnie miałbym problem z wyborem, ale pomyśl nad tym projektem:
[url=http://imagizer.imag...qa9.jpg]Obrazek[/URL] Dostępne mają być coś koło maja, lekko ponad budżet ale mi się wydaje że warto |
No to wygląda jak Barbos Robur
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Wejdź sobie na tę stronkę: http://oceanictime.blogspot.com i na prawym boku masz większość marek, mikrobrandów i innych wyczesanych projektów. Miłego oglądania
:
Tomek,
Muszę kiedys, tego twojego Apollona przymierzyć
Muszę kiedys, tego twojego Apollona przymierzyć
:
Apollon jest mistrzowski - do tego jest wersja w chrono - ciągle na liście na 2015
:
Jutro, kochanienki, jutro
Czekasz, jak Gunter zakończy produkcję ?
bofff napisał/a: |
Tomek, a mógłbym Cię poprosić o zdjęcie porównawcze? |
Jutro, kochanienki, jutro
Słoniu napisał/a: |
Apollon jest mistrzowski - do tego jest wersja w chrono - ciągle na liście na 2015 |
Czekasz, jak Gunter zakończy produkcję ?
:
Tu już i tak za mocno pomocny jesteś
Kurna - projekt i mapę do celów projektowych zamówiłem - do tego ogrodzenie zaliczkowałem Marzec/kwiecień chce fundamenty wylać. Do tego davosa na kwiecień/maj będzie gotowa i żubr do wykupienia! Jak kurna żyć?!
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: |
Czekasz, jak Gunter zakończy produkcję ? |
Tu już i tak za mocno pomocny jesteś
Kurna - projekt i mapę do celów projektowych zamówiłem - do tego ogrodzenie zaliczkowałem Marzec/kwiecień chce fundamenty wylać. Do tego davosa na kwiecień/maj będzie gotowa i żubr do wykupienia! Jak kurna żyć?!