Federer też raczej nie grywa w Roleksie
Ale coraz więcej zawodników tak. Nasza Agniesia grała w swoim Rado chyba cały turniej
Ale co może się tym kwarcokom stać. Zwykle mają na drugiej ręce niż trzymają rakietę.
Odpowiedz do tematu
:
Nadal często wali oburącz i to fest...
:
Ale przecież nie ręką, tylko rakietą. Szpilka miałby problem z czymś innym niż G-Shock
[ Dodano: 2014-01-26, 18:07 ]
A skoro jak już szpamujemy, to co to za Tagi noszą Stallone i Szwarc w "Escape Plan"? Pasek mi się szczególnie podoba
[ Dodano: 2014-01-26, 18:07 ]
A skoro jak już szpamujemy, to co to za Tagi noszą Stallone i Szwarc w "Escape Plan"? Pasek mi się szczególnie podoba
:
Bardzo duży
adventure napisał/a: |
Ale przecież nie ręką, tylko rakietą. Szpilka miałby problem z czymś innym niż G-Shock
[ Dodano: 2014-01-26, 18:07 ] A skoro jak już szpamujemy, to co to za Tagi noszą Stallone i Szwarc w "Escape Plan"? Pasek mi się szczególnie podoba |
Bardzo duży
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A kto powiedział, że na mecz zakłada sprawny zegarek, a może to wógle jest atrapa z tanim kwarcem w środku
Segoy napisał/a: |
Ciekawe czy jak podczas meczu roz****doli się jednemu z drugim taki zegareczek to mu producent daje następny....? |
A kto powiedział, że na mecz zakłada sprawny zegarek, a może to wógle jest atrapa z tanim kwarcem w środku
:
wahin był, i nie wyp... do kosza?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Tak troche, bo sie tu Osoba mod obija i o pierdołach, a tam otworzyć wątek nowy trza, w oko wpadło juz 102 strony
Tak troche, bo sie tu Osoba mod obija i o pierdołach, a tam otworzyć wątek nowy trza, w oko wpadło juz 102 strony
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ty, patrz... o tym nie pomyślałem
To by fajne było!
Odpowiedz do tematu
wahin napisał/a: | ||
A kto powiedział, że na mecz zakłada sprawny zegarek, a może to wógle jest atrapa z tanim kwarcem w środku |
Ty, patrz... o tym nie pomyślałem
To by fajne było!
Segoy