....pierwsza kieszonka i następna
...i pasek dla Este
...i razem z kieszonka
Odpowiedz do tematu
: szycie dla dziadów
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jimmy, pasek to taki se Natomiast kieszonka bardzo fajna
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
...zepsuć taki ładny kawałek skóry
...tera to same handmademiszcze na forumie...
...jimmy... pierwsze koty za płoty
...tera to same handmademiszcze na forumie...
...jimmy... pierwsze koty za płoty
:
...dzięki Panowie
....uczę się i pokazuję pierwsze wypusty dla pokrzepienia mistrzów hm
....może za rok, jak zacięcie nie przejdzie i narzędzi potrzebnych nazbieram, będą rezultaty miłe dla oka
Pozdrawiam
....uczę się i pokazuję pierwsze wypusty dla pokrzepienia mistrzów hm
....może za rok, jak zacięcie nie przejdzie i narzędzi potrzebnych nazbieram, będą rezultaty miłe dla oka
Pozdrawiam
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
...zawczasu powinieneś jakiej orlej kości szukać
jimmy napisał/a: |
i narzędzi potrzebnych nazbieram |
...zawczasu powinieneś jakiej orlej kości szukać
:
jimmy,
Jeszce moment i staniesz się dla mnie inspiracją ... a właściwie już jesteś.
Niechybnie zgłoszę się po tutorial dla początkujących, nawet materiał bym już miał ... a Tobie życzę wytrwałości.
Jak dla mnie, na początek, efekty bardzo dobre... no ale ja jestem manualny analfabeta.
Jeszce moment i staniesz się dla mnie inspiracją ... a właściwie już jesteś.
Niechybnie zgłoszę się po tutorial dla początkujących, nawet materiał bym już miał ... a Tobie życzę wytrwałości.
Jak dla mnie, na początek, efekty bardzo dobre... no ale ja jestem manualny analfabeta.
:
Jimmy niczego sobie , paseczek jako vintage fajny , no i szew równiutki czyli jest dobrze.
Ps. dla mnie radełko za drobne w kwestii narzędzi.
Ps. dla mnie radełko za drobne w kwestii narzędzi.
:
...dzięki Panowie
Woj_Woj, o tutorial to mistrzów prosić trzeba, bo ja to cienki w uszach jestem, uczę się
Andrzejgp, narzędzia nowe w drodze, bo bez nich ani rusz, a pasek do zegarka balsam domowej roboty dostał.........................................dzięki
Woj_Woj, o tutorial to mistrzów prosić trzeba, bo ja to cienki w uszach jestem, uczę się
Andrzejgp, narzędzia nowe w drodze, bo bez nich ani rusz, a pasek do zegarka balsam domowej roboty dostał.........................................dzięki
:
Możesz dziurawić co drugi punkcik
adrzejgp napisał/a: |
...
Ps. dla mnie radełko za drobne w kwestii narzędzi. |
Możesz dziurawić co drugi punkcik
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
...tak robię
nick555 napisał/a: | ||
Możesz dziurawić co drugi punkcik |
...tak robię
:
Przemek Matko Boska nie kupiłem takiego radełka bo za drobne a mój zbetonizowany umysł na to nie wpadł , poważnie. Zostałem oświecony i nie ma w tym ironii z mojej strony.
:
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Jimmy
:
Odpowiedz do tematu
...dzięki Ciech