Witajcie, napisałem też na WUS-ie, ale napiszę też i u nas - który zegar Wam się bardziej podoba i dlaczego?
Citizena mam od jakiegoś czasu i bardzo lubię, za rozmiar 40mm, bezel pepsi, dobre świecenie itd. Ostatnio zmieniłem mu NATO na skórzany pach i jeszcze bardziej mi się podoba. Amfa SE przyszła dzisiaj z Czystopola i uważam, że też jest świetna - z jednej strony elegancka, z drugiej na rosyjską modłę solidna i "z duszą".
A Wam, który się bardziej widzi i dlaczego?
Odpowiedz do tematu
: Wostok Amfibia SE vs Citizen NY2300 -co się bardziej podoba?
:
Chciałem zagłosować na oba ale nie ma takiej opcji, więc na citka, bo mam To jedyny zegarek który lubię nosić na gumie, zawsze mnie gumowe paski denerwowały, a ten, mimo początkowo sztywnej gumy nosi się świetnie, choć mam go dopiero niecały miesiąc
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Stawiam na Citka. Lubie zegarki w kolorach pepsi, natomiast za ruskami w ogole nie przepadam
:
Ostatnio zmieniony przez Emre 2014-02-14, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
tego Wostoka imo dyskwalifikują płaskie uszy...
Ostatnio zmieniony przez Emre 2014-02-14, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
a mnie ten rusek swoją surowościa zaraża, Citizen ma design, który widzisz wszędzie. Stylistycznie Amfa różni się, dla mnie to plus
:
Bez uprzedzeń narodowościowych, proszę
Dodam jeszcze apropos tego Citka, że uważam, że jest on naprawdę fajnie wykończony. I czuje się, że w tej dziedzinie Amfibii trochę brakuje. Bezel, koronka - to Citek ma lepsze. Z drugiej strony ona ma coś w sobie - ma taki pazur i taki fajny wschodni klimacik...
Dodam jeszcze apropos tego Citka, że uważam, że jest on naprawdę fajnie wykończony. I czuje się, że w tej dziedzinie Amfibii trochę brakuje. Bezel, koronka - to Citek ma lepsze. Z drugiej strony ona ma coś w sobie - ma taki pazur i taki fajny wschodni klimacik...
:
Ostatnio zmieniony przez kwater 2014-02-14, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Ta amfibia ma w sobie coś, citek taki pospolity się zrobił...
Ostatnio zmieniony przez kwater 2014-02-14, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Amfibia
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Amfibia ma w sobie coś. Dla odmiany głos na nią
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
A dałem na Amfibię, bo mam wersję bez daty, beczkową, która jest nieco większa. Prosta tarcza i wskazówki robią z tego całkiem przyjemny zegarek
:
Ostatnio zmieniony przez k-kapusta 2014-02-14, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Citizen-sprawdzony sprzęt-nie mogę doszukać ale czy ta amfa ma kopertę ze stali nierdzewnej (cos mi podpada ten chrom)?Bo nic mnie tak nie wkurza jak zchodzący chrom z koperty!
Ostatnio zmieniony przez k-kapusta 2014-02-14, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
:
k-kapusta, Chyba stal... chociaż. Ja tam na Citka zagłosowałem. Ładniejszy!
:
Jak to ma być zegarek do noszenia często (takie jakby EDC) to Amfibia. Citek to wakacyjny, ale z drugiej strony technicznie lepszy zegarek.
Do tego ta Amfa ma beznadziejny kształt uszu i błyszczy się jak...
Dlatego the winner is... Gerlach EDC ale głos na Citizena.
Do tego ta Amfa ma beznadziejny kształt uszu i błyszczy się jak...
Dlatego the winner is... Gerlach EDC ale głos na Citizena.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Amfa ma PODOBNO stalową kopertę, aczkolwiek świeci się jak chrom
Choć jest to jakby takie ciut ładniejsze świecenie się niż w Komandirskim, którego sprzedaję na bazarku ups...
Co do kształtu uszu, to powiem Wam, że leży to na ręce całkiem dobrze.
Zamierzam też dokupić do niej mesh od Meranoma, bo wtedy chyba wygląd będzie bardziej "kompletny".
Jak sądzcie? Na czym ją nosić? Bo teraz jest na gumie chyba trochę zbyt sportowej...
Choć jest to jakby takie ciut ładniejsze świecenie się niż w Komandirskim, którego sprzedaję na bazarku ups...
Co do kształtu uszu, to powiem Wam, że leży to na ręce całkiem dobrze.
Zamierzam też dokupić do niej mesh od Meranoma, bo wtedy chyba wygląd będzie bardziej "kompletny".
Jak sądzcie? Na czym ją nosić? Bo teraz jest na gumie chyba trochę zbyt sportowej...
:
Nato albo jakiś pasek skórkowy
Odpowiedz do tematu
lukkluj napisał/a: |
Jak sądzcie? Na czym ją nosić? Bo teraz jest na gumie chyba trochę zbyt sportowej... |
Nato albo jakiś pasek skórkowy