Odpowiedz do tematu
:
Amfa, raz że ładna dwa, że SE to limitki (?).
Antisocial and faceless...
:
Citek się niczym nie wyróżnia niestety, skx009 wciąga go noskiem jeścli chodzi o ten typ wzornictwa.
A Amfa jest dość oryginalna i ładnie zakomponowana w stylu "oldschool".
Oczywiście Ruskie dali d... z kopertami (płaskie z wystającym deklem) i koronką, która sprawia wrażenie, że mogłaby pokaleczyć palce przy nakręcaniu. Sam mam podobną i głos na nią
A Amfa jest dość oryginalna i ładnie zakomponowana w stylu "oldschool".
Oczywiście Ruskie dali d... z kopertami (płaskie z wystającym deklem) i koronką, która sprawia wrażenie, że mogłaby pokaleczyć palce przy nakręcaniu. Sam mam podobną i głos na nią
:
Ej,no nie mozna porównywać Citka z SKXem ,ale oba robią swoje i to bardzo dobrze robią
:
Mam dokładnie odwrotne zdanie
koroshi napisał/a: |
skx009 wciąga go noskiem |
Mam dokładnie odwrotne zdanie
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No pewnie. nie jest ładne co jest ładne tylko co się komu podoba.
goTomek napisał/a: | ||
Mam dokładnie odwrotne zdanie |
No pewnie. nie jest ładne co jest ładne tylko co się komu podoba.
:
Ja bym brał amfe - jakby co to chętnie odkupię...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Będę pamiętał, bo jeszcze coś tam idzie do mnie
Dzięki wszystkim za głosy i opinie!
PS. Miałem SKX i ten Citek IMHO nie jest jakoś znaczący gorszy. Na pewno trochę mniejszy, ale dla mnie to zaleta.
Dzięki wszystkim za głosy i opinie!
PS. Miałem SKX i ten Citek IMHO nie jest jakoś znaczący gorszy. Na pewno trochę mniejszy, ale dla mnie to zaleta.
:
Kolory pepsi psują ten zegarek i drażni mnie ogólnie taka stylistyka, jest w niej cała sztuczność przyciągnięta z kultury która napompowana jest sztucznością. Amfibia natomiast jak to już było napisane wcześniej ma nie tak powszechny design i co tu dużo gadać ma swój urok
:
Citek.
Za:
pepsi
dzień tygodnia
wskazówki
lume
koronkę
Za:
pepsi
dzień tygodnia
wskazówki
lume
koronkę
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
prawda, stawiam na amfę
kwater napisał/a: |
Ta amfibia ma w sobie coś, citek taki pospolity się zrobił... |
prawda, stawiam na amfę
:
A i dla mnie Citek na plus
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Mój głos za Amfą, Citek- te wskazowki mocno nieproporcjonalne w stosunku do reszty, zbyt mocno dominują na tarczy
"Daruj, ale czy mógłbyś stąd wyjść, bo to jest biznesklasa? Naprawdę, to nic osobistego, po prostu jesteśmy od ciebie lepsi" Król Julian
:
Głos na citka. Oba nie w moim typie, ale mniej mnie odstraszają pepsibezel i okrągłe indeksy od tej okropnej wielkiej koronki w ruskim.
lepsze jutro było wczoraj
:
Odpowiedz do tematu
Zdecydowanie Amfa. Citek nie jest ogólnie zły, ale zawsze mnie takie liternictwo jak na bezelu odrzuca.