Stanąłem przed dylematem: który zostawć a którego się pozbyć, ponieważ rozterka dotyczy kolorystyki tarczy nie daję zdjęc swoich zegarków (by stan i reszta zegarka nie wpływała na ocenę) lecz identyczne sfotografowane przez kogoś kto się na tym doskonale zna.
A więc:
Którą wersję tarczy sobie zostawić ???
Wersja 1 - ciemnoszary
Wersja 2 - jasnoszary z nutą niebieskiego
Oczywiście najchętniej obie, ale ta opcja (przynajmniej w tej chwili) jest trudna do realizacji
P.S
Usiłuję zrobić ankietę/sondę ale za chińskiego boga nie umiem tego poustawiać - co bym nie zrobił ankiety brak - poradzi ktoś?
EDIT:
Dodałem opis słowny kolorów bo widzę, że co monitor to to trochę inaczej wygląda.
Odpowiedz do tematu
: Który wybrać?
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-06-15, 21:13, w całości zmieniany 5 razy
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-06-15, 21:13, w całości zmieniany 5 razy
:
Jak ja bym chciał mieć takie problemy
Na twoim miejscu wybrał bym obie ale wg mnie jedynka powinna zostać
Na twoim miejscu wybrał bym obie ale wg mnie jedynka powinna zostać
:
Cóż no oczywiście obie fajne ale chyba pierwszy bym zostawił a drugi opchnął
:
Ja bym jednak optował za drugim. Ten niebieski kolor jest ładniejszy od szarego.
:
wg. mnie zostaw sobie wersje nr.1
a swoja droga to zazdroszcze ci takich dylematów.
a swoja droga to zazdroszcze ci takich dylematów.
:
Najlepiej zostaw sobie oba. W ostateczności rzuć yuanem RMB. Jak jedynka, to pierwszy, jak chryzantema to drugi.
:
Ja Ci nie pomogę
i choć w wojsku nie byłem to Ci po żołniersku krótko powiem: WAL SIĘ!
i choć w wojsku nie byłem to Ci po żołniersku krótko powiem: WAL SIĘ!
:
Dodałem opisy słowne kolorów przy wersjach bo widzę, że co monitor to to trochę inaczej wygląda
:
A ja bym sobie zostawił szary. Mniej "piżdżący" i łatwiej pasek dobrać.
Super Podpis Bulwo
:
też chcę taki dylemat 1 zostaje : 2 do sprzedania
:
Ten błękit ma coś w sobie. Dlatego bym go wybrał.
:
Jedynka do ludzi, dwójka zostaje. Jedynka taka trochę smutna, dwójka ma w sobie więcej życia, wakacje za pasem
:
...no tak, ludzie to mają problemy weź się w garść i zostaw oba
...a jak już musisz się pozbyć, to pozbądź się "niebieskiego". Szarak jest jakiś takiej bardziej moim zdaniem
...a jak już musisz się pozbyć, to pozbądź się "niebieskiego". Szarak jest jakiś takiej bardziej moim zdaniem
:
Odpowiedz do tematu
wersję 2 tą jasnoszarą z nutką niebieskiego bym zostawiła jest jakaś a jedynka jak dla mnie jest po prostu ni jaka
...i nie ma że boli...