I co wy na to?
Odpowiedz do tematu
: 24-godzinny
:
Przetłumacz tylko te krzaczki!
:
Jak dla mnie paskuda taka, że bym tego za darmo nie wziął!
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ja tylko czekam az ktos napisze ze burdel na tarczy
Ja na razie doszukuje sie elementu ktory mi sie podoba
Ja na razie doszukuje sie elementu ktory mi sie podoba
:
W środku 12 zwierząt z chińskiego kalendarza księżycowego, a na zewnątrz nazwy miast.
:
Jak dla mnie to kozacki zegarek
:
No właśnie, mam takie samo zdanie jak Szymek.
:
Ej bez kitu fajny zegarek Za darmo pierwszy bym ręce wystawił
:
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-06-15, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
A mnie się podoba!
Takiego machającego mao to można na łapkę założyć i to chińska lipa jest
A taki sikor to jest to!
Jedyny w swoim rodzaju
Mnie się bardzo podoba.
P.S.
No tak ale zaraz tutaj będą o kupie pisać, wężu jakimś jagodach, muchach i kto wie o czym jeszcze
Takiego machającego mao to można na łapkę założyć i to chińska lipa jest
A taki sikor to jest to!
Jedyny w swoim rodzaju
Mnie się bardzo podoba.
P.S.
No tak ale zaraz tutaj będą o kupie pisać, wężu jakimś jagodach, muchach i kto wie o czym jeszcze
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-06-15, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Dla mnie wygląda jak jakieś astrologiczne ecie pecie dodatkowo przeładowane jakimś "feng shui" czy czymś takim. Imo odpustowy badziew. No nie mówcie, że byście to nosili?
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-06-16, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
Zero kumotrzy z waszej strony szaconku dla vintage'a.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-06-16, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
:
ja mógłbym to nosić , tylko nie jako zegarek . żartowałem... nie podoba mi sie ( zbyt przeładowana tarcza jak dla mnie) i nie ubrałbym na reke takiego zegarka.
:
Dokładnie...
nie znają się i tyle
Tu nie chodzi o elegancję, szyk czy cóś jak komuś na tym zależy to piękną mewę niech sobie kupi
Tu się trza w magię czasu wbić... i chińskie znaczki, co najlepiej oddaje duch Chin jak nie ich kalendarz (oczywiście poza murem chińskim, smokiem, wyzyskiem, totalitarnym rządem )
Blaz napisał/a: |
Zero kumotrzy z waszej strony szaconku dla vintage'a. |
Dokładnie...
nie znają się i tyle
Tu nie chodzi o elegancję, szyk czy cóś jak komuś na tym zależy to piękną mewę niech sobie kupi
Tu się trza w magię czasu wbić... i chińskie znaczki, co najlepiej oddaje duch Chin jak nie ich kalendarz (oczywiście poza murem chińskim, smokiem, wyzyskiem, totalitarnym rządem )
:
Odpowiedz do tematu
Blaz - chyba żeś tego nie kupił No chyba że specjalnie na dzisiejszy koncert , wyziera z niego jakieś tajemnicze ZUO, pasowałby do otoczenia