Kuledzy, dzięki Waszej pomocy zdecydowałem się na koktajlowe Seiko i... wsiąkłem
Pora na kolejnego SARBA. Tym razem wybieramy między:
1. SARB033 z tarczą w kolorze CZARNYM, a właściwie ciemnoczekoladowym
2. SARB035 z tarczą w kolorze BIAŁYM, a właściwie jasnobeżowym
Uzasadnienia wyboru mile widziane
Pomożecie
Wyprzedzając propozycje alternatywne:
- niebieski SARB045 jest następny w kolejce więc nie planuję czarnej lub białej jego odmiany w tej kopercie,
- OS boazeryjny jest również w planach, ale później.[/i]
Odpowiedz do tematu
: Black or white?
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-03-06, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Czarna. Ta biała, która nie jest biała wygląda jakby była wyblakła - znaczy się jakby zżółknięta.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-03-06, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
a ja obstawiam za jasnym sam ma tagiego i to niezwykle piękny zegarek, noszę go z wielką przyjemnością choć zaraz po zakupie zmieniłem bransoletę na brązowy pasek który wg mnie pasuje do koloru tarczy
[ Dodano: 2014-03-06, 21:14 ]
piszesz jeszcze o sarbie 045-skąd chcesz go wziąć?
[ Dodano: 2014-03-06, 21:14 ]
piszesz jeszcze o sarbie 045-skąd chcesz go wziąć?
:
Sentinel, czarny.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Skoro będzie niebieski SARB i biała boazeria (zresztą oba na mojej szerokiej wiszliscie), to teraz czarny
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ja również za czarnym.
IMO biała (jasna) tarcza w połączeniu z kajdanem średnio. Chyba, że planujesz na pasku.
Ale i tak bym wybrał ciemnego.
IMO biała (jasna) tarcza w połączeniu z kajdanem średnio. Chyba, że planujesz na pasku.
Ale i tak bym wybrał ciemnego.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
sarby mają AR? Ale pewnie raczej nie... więc biały będzie wyglądać na bardziej wypasionego.
Seiko z czarną tarczą i szkłem hardlex bez AR wyglądają co najmniej takse...
biały
Seiko z czarną tarczą i szkłem hardlex bez AR wyglądają co najmniej takse...
biały
Skate or die!
:
Biały.
Zdecydowanie lepiej wygląda a i będzie wydawał się większy.
Zdecydowanie lepiej wygląda a i będzie wydawał się większy.
:
...zdecydowanie biały...
:
Biały. Jakoś bardziej mi podchodzi.
:
Jak uwielbiam "czarnuchy" tak tutaj kremowy białasek.
:
Maru123, świetnie wygląda na tym pasku i taki mam pomysł jeśli wypadnie na białego
No właśnie nie wiem Pewnie będę zbierał kasę i czekał aż się pojawi gdzieś na bazarku na WUS, uhrforum, a może gdzieś u nas... Jest jeszcze ebay, chociaż monitoruję już od dłuższego czasu i nie wypłynął.
prezesso, SARB'y nie mają AR. Też zauważyłem że na niektórych fotkach czarny wygląda tak jakoś zwyczajnie. Biały wydaje się prezentować jednak lepiej na fotkach i chyba bardziej przypomina GS'y
Aby nieco utrudnić to dodam parę informacji:
- mam już SARB'a 065 z jasną tarczą;
- nie mam casuala z czarną tarczą, ale z drugiej strony nie za bardzo mam go do czego nosić (ubieram się głównie w różne odcienie bieli, błękitów, granatów i szarości);
- biała tarcza powinna optycznie powiększać mały jednak zegar a czarna odwrotnie;
- IMO, czarny lepiej się prezentuje na bransolecie a biały na pasku;
- na liście jest biały OS boazeryjny, ale mam u siebie od kilku dni mewkę SM boazeryjną i nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak się spodziewałem obawiam się by z OS nie było tak samo...
- na szerokiej liście jest też Citizen Grand Classic - i tutaj też wybór między białą tarczą (srebrne wskazówki) a czarną tarczą - i mam już totalnie pomieszane
Jak żyć
Cytat: |
piszesz jeszcze o sarbie 045-skąd chcesz go wziąć? |
No właśnie nie wiem Pewnie będę zbierał kasę i czekał aż się pojawi gdzieś na bazarku na WUS, uhrforum, a może gdzieś u nas... Jest jeszcze ebay, chociaż monitoruję już od dłuższego czasu i nie wypłynął.
prezesso, SARB'y nie mają AR. Też zauważyłem że na niektórych fotkach czarny wygląda tak jakoś zwyczajnie. Biały wydaje się prezentować jednak lepiej na fotkach i chyba bardziej przypomina GS'y
Aby nieco utrudnić to dodam parę informacji:
- mam już SARB'a 065 z jasną tarczą;
- nie mam casuala z czarną tarczą, ale z drugiej strony nie za bardzo mam go do czego nosić (ubieram się głównie w różne odcienie bieli, błękitów, granatów i szarości);
- biała tarcza powinna optycznie powiększać mały jednak zegar a czarna odwrotnie;
- IMO, czarny lepiej się prezentuje na bransolecie a biały na pasku;
- na liście jest biały OS boazeryjny, ale mam u siebie od kilku dni mewkę SM boazeryjną i nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak się spodziewałem obawiam się by z OS nie było tak samo...
- na szerokiej liście jest też Citizen Grand Classic - i tutaj też wybór między białą tarczą (srebrne wskazówki) a czarną tarczą - i mam już totalnie pomieszane
Jak żyć
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Zagłosuję na biały. Wydaje się ładniejszy plus subiektywnie ostatnio podobają mi się zegarki z białą tarczą.
:
Może na Taobao?
http://list.taobao.com/it...t_charset=utf-8
Sam tam nie kupowałem ale niektórzy Kumotrzy pewnie wiedzą co i jak.
Sentinel napisał/a: | ||
Maru123, świetnie wygląda na tym pasku i taki mam pomysł jeśli wypadnie na białego
No właśnie nie wiem Pewnie będę zbierał kasę i czekał aż się pojawi gdzieś na bazarku na WUS, uhrforum, a może gdzieś u nas... Jest jeszcze ebay, chociaż monitoruję już od dłuższego czasu i nie wypłynął... |
Może na Taobao?
http://list.taobao.com/it...t_charset=utf-8
Sam tam nie kupowałem ale niektórzy Kumotrzy pewnie wiedzą co i jak.
:
Odpowiedz do tematu
Woytec, ooo i to jest myśl
I jakie fajne ceny mają - takie ludzkie Mam nadzieję, że to nie ściema i podróba
I jakie fajne ceny mają - takie ludzkie Mam nadzieję, że to nie ściema i podróba
If in doubt, FLAT OUT!!!