Poszukiwanie tarczy Marina Militare
Odpowiedz do tematu

: Poszukiwanie tarczy Marina Militare
Koledzy,

Poszukuje i nigdzie nie moge znalezc...

foto by Segoy

Nie ma jej na daji, nie ma Wen, nie ma Gong Wei, nie ma na Getat. :głową w mur:

Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie - bede wdzieczny :))

Rozmiar do mini fiddy 44mm, wiec z tego co pamietam to 36,5mm

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
że napisy muszą być?

:
Tak, bez napisów sam znalazłem ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, a podczas poszukiwań nie rzuciła Ci się w oczy przypadkiem taka z napisami lub bez ale do 47mm (tarcza 39,5mm)..?

Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
To tarcza Sylwka. Zdaję się że z Getat, ale niech hegemon sam się przyzna skąd tą podrupkę wytrzasnął cool

Segoy
:
Segoy napisał/a:
To tarcza Sylwka. Zdaję się że z Getat

Tak, były na getat, ale chwilowo wyszły. hmmm

umberto, widziałem. Teraz jestem w fabryce, ale jak wrócę do domu to odszukam i Ci wyślę linka. ;)

:
Michał napisał/a:
ale jak wrócę do domu to odszukam i Ci wyślę linka. ;)

bardzo uprzejmie Panu dziękuję ;)

Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
Nikt nie wie gdzie taką tarczę można kupić? :(

:
Michał, a pisałeś to getat z zapytaniem, czy mogą załatwić, ewentualnie kiedy wrócą do sprzedaży? Bo również bym zanabył takową tarcze :D

:
Pisałeś... przepraszają, ale nie mają.

:
http://www.helenarou.com/...r-e4426497.html

A ta? niby do 44mm ale ma fi 34,5. Nie za mała?

:
to do zwykłej maryśki kal. 44mm. Mini Fiddy potrzebuje chyba trochę większej tarczy

:
LukasVanElvis napisał/a:
ma fi 34,5. Nie za mała?

Mała :(

:
bofff napisał/a:
to do zwykłej maryśki kal. 44mm
no właśnie poprzeglądałem sieć i zorientowąłem się że to do wersji Luminor do Mini Fiddy są większe :( a szkoda bo na getat tych mniejszych jest sporo i sa nawet brązowe, które mi się podobają.

:
Przypominam się, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum