Ktoś kupował przez tego kickstartera? Krzychu? I dlaczego tam kurna nie ma paypala tylko karta kredytowa
[ Dodano: 2014-03-15, 20:09 ]
BTW - może jednak lepiej armidę kliknąć?
[ Dodano: 2014-03-15, 20:12 ]
albo
Odpowiedz do tematu
:
Do czasu, jak był dawany pod dyskusję tylko tytułowy Zelos, to powiedziałbym-raczej nie.
W momencie jak dajesz alternatywę w postaci tych Armid to już nie mam wątpliwości
Ta A7 z pierwszej fotki jest super , troszkę nawet w stronę vintage ,ma fajny kolor tarczy. Druga ,A8, na pierwszy look bardziej kozacka ale może szybciej sie znudzić.
W momencie jak dajesz alternatywę w postaci tych Armid to już nie mam wątpliwości
Ta A7 z pierwszej fotki jest super , troszkę nawet w stronę vintage ,ma fajny kolor tarczy. Druga ,A8, na pierwszy look bardziej kozacka ale może szybciej sie znudzić.
:
Słoniu, to już jak masz takie dylematy - popatrz na Ancony, imho dużo ciekawsze, niż Armidy http://www.anconwatches.com/index
Wg mnie najładniejszy to SEA SHADOW AGC-4 / SEA001
Wg mnie najładniejszy to SEA SHADOW AGC-4 / SEA001
:
Tylko ancony to już chyba 700 zielonych?
Jeszcze maranez ma w ofercie bronzy.
Jeszcze maranez ma w ofercie bronzy.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ancony świetne - tyle, że cena ponad budżet. Póki co z Zelosem chyba jednak się wstrzymam - bo jakoś ten kickstarter mnie nie przekonuje - jakby były już gotowe to pewnie bym się skusił a tak to jakoś nie bardzo. Poczekam także jak się wyklaruje sytuacja z Davoską i wtedy będę się zastanawiał nad brązikiem - pewnie mocnym kandydatem będzie wtedy stenek.
:
Mały off, coby koledze dać inną perspektywę
Też fajne, też w brązie... tylko 1,5k to za mało Salsa:
Też fajne, też w brązie... tylko 1,5k to za mało Salsa:
:
Armida fajna, ale mogłaby mieć tak z 2mm więcej.
Słoniu napisał/a: |
BTW - może jednak lepiej armidę kliknąć? |
Armida fajna, ale mogłaby mieć tak z 2mm więcej.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A1 ma 46mm...
A1 ma 46mm...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
bow, to nie jest A1
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Charlie 2014-03-16, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
ten ancon byłby super gdyby nie data na 4:30 dla mnie osobiście nie do zaakceptowania
Ostatnio zmieniony przez Charlie 2014-03-16, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Charlie, ja bym zaakceptował.
Super jest. I faktycznie najlepsza.
Super jest. I faktycznie najlepsza.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No wiesz? Są projekty które zbierają miliony baksów i jak do tej pory nie słyszałem o jakimś grubszym skandalu
Słoniu napisał/a: |
jakoś ten kickstarter mnie nie przekonuje |
No wiesz? Są projekty które zbierają miliony baksów i jak do tej pory nie słyszałem o jakimś grubszym skandalu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jacek, poczekaj. Patrze na te chinskie microbrandy i najczęściej po pół roku wypuszczają kolejne serie swoich produktów (np. Maranez). Kolejne są wykonane lepiej, pozbawione wad poprzedników, no i moze uda sie taniej wyrwać.
[ Dodano: 2014-03-16, 11:16 ]
Lukasz, o przekreconych milionach nikt nie mówi, gorzej jak zginie 500 zl. Wtedy sądy, więzienia, telewizja i inne cyrki
[ Dodano: 2014-03-16, 11:16 ]
Lukasz, o przekreconych milionach nikt nie mówi, gorzej jak zginie 500 zl. Wtedy sądy, więzienia, telewizja i inne cyrki
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ale też jest w brązie!
Michał napisał/a: |
bow, to nie jest A1 |
Ale też jest w brązie!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
a popatrz na budżet i cenę A1
Odpowiedz do tematu
bow napisał/a: | ||
Ale też jest w brązie! |
a popatrz na budżet i cenę A1