...mnie akurat tylko niżej szczęka opadła.
Bo w tym momencie mamy pięcioczęściową kopertę
Odpowiedz do tematu
:
Santino,
Ja nie mówiłem, że to słabo, że nie są z jednego kawałka. Po prostu koncepcyjnie się to nie trzymało kupy
Zagar jest bardzo zacny i bardzo mi się podoba. Jak znajdziesz jakieś błoto, to nurkuj
ALAMO napisał/a: |
No i mata rację |
Santino,
ALAMO napisał/a: |
...mnie akurat tylko niżej szczęka opadła.
Bo w tym momencie mamy pięcioczęściową kopertę |
Ja nie mówiłem, że to słabo, że nie są z jednego kawałka. Po prostu koncepcyjnie się to nie trzymało kupy
Zagar jest bardzo zacny i bardzo mi się podoba. Jak znajdziesz jakieś błoto, to nurkuj
:
Dyskretny urok burżuazji
No i żeby nie było za słodko, to już wiem z czego to zżynka jest. Z Montblanca. Nie chamska, ale jest.
No i żeby nie było za słodko, to już wiem z czego to zżynka jest. Z Montblanca. Nie chamska, ale jest.
:
Czy ja wiem?
Mój burak nic nie marudzi.
Mój burak nic nie marudzi.
:
Puszery inne , tarcza bez 12 ale za to z częściową szóstką , bez tachymetra .
To tak na prędko różnice .
To tak na prędko różnice .
:
Koperta jest prawie identyczna, z charakterystyczną nadkalibrową lunetą dzieloną niesymetrycznie. Zobaczcie na uszy i ich frez na górze. Czcionka użyta do cyfr jest prawie identyczna.
Oczywiście że to nie jest klon, ale to typowy model wzorowany moim zdaniem, w którym pochylono się nad tym żeby nie można było powiedzieć że to kopia
Oczywiście że to nie jest klon, ale to typowy model wzorowany moim zdaniem, w którym pochylono się nad tym żeby nie można było powiedzieć że to kopia
:
ALAMO, nie wymyślaj widać różnice
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
... ale ja się chcę umartwiać, drogę krzyżową sobie nimi wyłożyć, a wy mnie tutaj odmawiacie od drogi ku błogosławieniu ...
:
Svedos, no i Twój przecież ładniejszy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Normalnie ślinka mi pociekła... trafia na wishlistę!
:
Krzysiek - teraz już jestem przekonany - Tag się nie umywa
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-03-22, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Bardzo zacny, zazdraszczam!
Ja bym mu tylko jakiś granatowy akcent na tarczy dorzucił dla przełamania tej stali z bielą;)
Ja bym mu tylko jakiś granatowy akcent na tarczy dorzucił dla przełamania tej stali z bielą;)
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-03-22, 19:55, w całości zmieniany 1 raz