Odpowiedz do tematu
:
Masz rację beceen walnąłem z tą pocztą , jasne że kurier. Jak do mnie przychodzą do firmy paczki to kurier podaje tablet i mówi parafkę poproszę ?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
No i dostałem długo wyczekiwane odszkodowanie...
Równowartość przelewu do Krzyśka, więc jestem w plecy o wysyłkę dokumentów do nich, miesiąc czasu i nerwy.
Sposobem rozwiązania (i tym ile czasu to zajęło), nie odbudowali sobie wizerunku u mnie.
Jakby paki nadal były na następny dzień, to może jeszcze bym kiedyś skorzystał, ale skoro PP szybciej dostarcza i bezpieczniej, to już nie mam zamiaru korzystać z usług InPost.
A złodziejowi niech łapy zgniją.
Jeśli chodzi o mnie, to wątek można zamknąć.
Dzięki Panowie, że byliście ze mną I dzięki Krzychowi, za pomoc w użeraniu się z reklamacją.
Równowartość przelewu do Krzyśka, więc jestem w plecy o wysyłkę dokumentów do nich, miesiąc czasu i nerwy.
Sposobem rozwiązania (i tym ile czasu to zajęło), nie odbudowali sobie wizerunku u mnie.
Jakby paki nadal były na następny dzień, to może jeszcze bym kiedyś skorzystał, ale skoro PP szybciej dostarcza i bezpieczniej, to już nie mam zamiaru korzystać z usług InPost.
A złodziejowi niech łapy zgniją.
Jeśli chodzi o mnie, to wątek można zamknąć.
Dzięki Panowie, że byliście ze mną I dzięki Krzychowi, za pomoc w użeraniu się z reklamacją.
:
Cieszę się że udało się sprawę pomyślnie zamknąć
Co do losów złodzieja +1
Pozdrawiam
Krzysiek
Co do losów złodzieja +1
Pozdrawiam
Krzysiek
:
Odpowiedz do tematu
dziab, Ghostwheel,
Dobrze że już po sprawie. Co do złodzieja się zgadzam - nienawidzę złodziejstwa w każdej formie.
A InPost dość mocno poddał w wątpliwość swoją markę i jakość usług.
Dobrze że już po sprawie. Co do złodzieja się zgadzam - nienawidzę złodziejstwa w każdej formie.
A InPost dość mocno poddał w wątpliwość swoją markę i jakość usług.