Szanghaj SH9001
Odpowiedz do tematu

:
...mnie akurat tylko niżej szczęka opadła.
Bo w tym momencie mamy pięcioczęściową kopertę :shock:

Szymon
[Usunięty]
:
ALAMO napisał/a:
No i mata rację

cool

Santino, pifko

ALAMO napisał/a:
...mnie akurat tylko niżej szczęka opadła.
Bo w tym momencie mamy pięcioczęściową kopertę

Ja nie mówiłem, że to słabo, że nie są z jednego kawałka. Po prostu koncepcyjnie się to nie trzymało kupy ;)

Zagar jest bardzo zacny i bardzo mi się podoba. Jak znajdziesz jakieś błoto, to nurkuj :twisted:

:
Dyskretny urok burżuazji ;-)

No i żeby nie było za słodko, to już wiem z czego to zżynka jest. Z Montblanca. Nie chamska, ale jest.

:

Mówiłem że nie chamska, ale nie da się zaprzeczyć inspiracji :-)

:
Czy ja wiem?
Mój burak nic nie marudzi.

:
Puszery inne , tarcza bez 12 ale za to z częściową szóstką , bez tachymetra .
To tak na prędko różnice .

:
Koperta jest prawie identyczna, z charakterystyczną nadkalibrową lunetą dzieloną niesymetrycznie. Zobaczcie na uszy i ich frez na górze. Czcionka użyta do cyfr jest prawie identyczna.
Oczywiście że to nie jest klon, ale to typowy model wzorowany moim zdaniem, w którym pochylono się nad tym żeby nie można było powiedzieć że to kopia :-)

:
ALAMO, nie wymyślaj widać różnice :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
... ale ja się chcę umartwiać, drogę krzyżową sobie nimi wyłożyć, a wy mnie tutaj odmawiacie od drogi ku błogosławieniu ... ;)

:
No to dorzucę kilka fotek bo jak powszechnie wiadomo Alamo nie umi focić zegarków

:
Svedos, no i Twój przecież ładniejszy :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Normalnie ślinka mi pociekła... trafia na wishlistę!

:
Krzysiek - teraz już jestem przekonany - Tag się nie umywa :D

:
Bardzo zacny, zazdraszczam! :)

Ja bym mu tylko jakiś granatowy akcent na tarczy dorzucił dla przełamania tej stali z bielą;)

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-03-22, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum