Odpowiedz do tematu
:
No i Ciniol ma rację, współczuję i pomału wyciągam wnioski.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Przykra sprawa
Ja zainwestowałem w sejf. Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale powinno utrudnić i bez hałasu się nie obędzie... Można się przyzwyczaić, że zegarki odkładasz do metalowej szafki...
Ja zainwestowałem w sejf. Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale powinno utrudnić i bez hałasu się nie obędzie... Można się przyzwyczaić, że zegarki odkładasz do metalowej szafki...
Jarek
:
Poza wyrazami wsparcia niewiele mogę dać od siebie. Oczywiście - jak coś przyciągnie oko na alle czy tablicy etc to dam cyna. Bądź dobrej myśli.
Sejf? W sumie ... niegłupi pomysł
Sejf? W sumie ... niegłupi pomysł
:
Przyzwoity sejf podłogowy kosztuje około 4000 zł brutto, i to naprawdę nie jest zły pomysł w niektórych przypadkach.
:
Moje kondolencje. Ja mam taki patent ze jak gdzies wyjezdzam na dluzej tp pudelko z zegarkami daje sasiadowi chlop ma zone domatorke nigdzie nie pracujaca.
Poza zagarkami nie mam chyba nic wartosciowego w domu, choc same zegarki chyba nawet nie sa warte wlamania i ryzyka z nim zwiazanego (patrzac ze najdrozszy to DS-1)
Poza zagarkami nie mam chyba nic wartosciowego w domu, choc same zegarki chyba nawet nie sa warte wlamania i ryzyka z nim zwiazanego (patrzac ze najdrozszy to DS-1)
:
Może warto żebyś pozaglądał w najbliższych tygodniach na lokalny bazar / targ staroci?
Wydaje się to głupie, ale dwa lata temu moja teściowa wypatrzyła na bazarze na Kole w Warszawie swoje obrazy skradzione z domku letniskowego parę tygodni wcześniej. Szybki telefon na 112 i Policja capnęła pasera...
Wydaje się to głupie, ale dwa lata temu moja teściowa wypatrzyła na bazarze na Kole w Warszawie swoje obrazy skradzione z domku letniskowego parę tygodni wcześniej. Szybki telefon na 112 i Policja capnęła pasera...
:
Ostatnio zmieniony przez Charlie 2014-03-24, 16:20, w całości zmieniany 1 raz
fatalna sprawa, trzymam kciuki żeby udało się namierzyć złodziei i odzyskać wszystko co sobie przywłaszczyli
Ostatnio zmieniony przez Charlie 2014-03-24, 16:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez flight 2014-03-24, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia, przypomniało mi się jeszcze że ukradziono mi także
Poljota 55g z nieoryginalną czarna tarczą i wskazówkami bez lumy, dekiel górniczy
Seiko 6309 7040 z tarczą Scubapro i zielonym nato, SKX173 był na Bondzie od Gerlachów
Tissot składak stalowy Krab ze stałymi teleskopami na ecie 340
Poljota 55g z nieoryginalną czarna tarczą i wskazówkami bez lumy, dekiel górniczy
Seiko 6309 7040 z tarczą Scubapro i zielonym nato, SKX173 był na Bondzie od Gerlachów
Tissot składak stalowy Krab ze stałymi teleskopami na ecie 340
Ostatnio zmieniony przez flight 2014-03-24, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
:
flight,
:
flight, przykra sprawa. W ostatnim czasie jakaś plaga złodziei we Wrocławiu, dwa tygodnie temu (w nocy z niedzieli na poniedziałek) skradziono mi koła z auta, co ciekawe z dwóch (o dwóch mi wiadomo) innych garaży podziemnych w okolicy też skradziono koła z aut.
:
flight - współczuję Ci
.
.
....A co policja na to
.
.
....A co policja na to
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Przykra sprawa, współczuję.
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Przykra sprawa-życzę odzyskania straty.
A złodziejowi łapska uciąć.
Policja ? jak okradli mi piwnicę (kosiarka,rowery i inne pierdolety) to usłyszałem "policja nie jest od szukania, tylko od informowania jak się znajdzie..."
A złodziejowi łapska uciąć.
Fazi napisał/a: |
....A co policja na to |
Policja ? jak okradli mi piwnicę (kosiarka,rowery i inne pierdolety) to usłyszałem "policja nie jest od szukania, tylko od informowania jak się znajdzie..."
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Odpowiedz do tematu
Współczuję