Fajna recka i niezle fotki.
Fakt, zegar godny pozazdroszczenia.Choc cena niemala..
A poziom wykonanie fiu fiu...Bez bicia sie przyznam, ze nie posadzalem Przyjaciol o osiagniecie takie poziomu.Dotychczas czytalem o wyrobach,ktorych jakosc wykonania w mniejszym lub wiekszym stopniu razila autora...
Ale czlowiek sie uczy w koncu cale zycie
Odpowiedz do tematu
:
"Daruj, ale czy mógłbyś stąd wyjść, bo to jest biznesklasa? Naprawdę, to nic osobistego, po prostu jesteśmy od ciebie lepsi" Król Julian
:
Sądząc po pierwszych zdjęciach do zegarka brakowało kartonowego pudełka i długopisu w komplecie. Doceniłem dopiero po obejrzeniu tych wykonanych przez Svedos`a
:
Ale że który ?
Ten z tarczą z drukarki, czy ten ze wskazówkami malowanymi plakatówką?
Santino napisał/a: |
Krzysiek - teraz już jestem przekonany - Tag się nie umywa |
Ale że który ?
Ten z tarczą z drukarki, czy ten ze wskazówkami malowanymi plakatówką?
:
Hmmm... a mnie nie zachwyca, choć to zawsze trzeba zobaczyć na żywo. Na zdjęciach Sea-Gulle podobają mi się z reguły o wiele bardziej niż Shanghaje, i to nie jest chyba tylko kwestia fotek
Jeśli faktycznie ma to dokładność chronometru, to na pewno jest to ciekawa propozycja za 2,5kzł...
Choć ja bym nie dał - chrono mi niepotrzebne (w zasadzie gadżecik-zabaweczka ), a za 2500zl to można sporo ciekawszych zegarów (bez chrono, oczywiscie) nabyć
Niemniej - chronometryczny chronongraf za taką cenę... nieczęsty widok!
Jeśli faktycznie ma to dokładność chronometru, to na pewno jest to ciekawa propozycja za 2,5kzł...
Choć ja bym nie dał - chrono mi niepotrzebne (w zasadzie gadżecik-zabaweczka ), a za 2500zl to można sporo ciekawszych zegarów (bez chrono, oczywiscie) nabyć
Niemniej - chronometryczny chronongraf za taką cenę... nieczęsty widok!
Ну, погоди!
:
Nie no, przecież wiadomo, że żaden.
Tagi to tandeta straszna.
Wiem, bo mam dwa
ALAMO napisał/a: | ||
Ale że który ? Ten z tarczą z drukarki, czy ten ze wskazówkami malowanymi plakatówką? |
Nie no, przecież wiadomo, że żaden.
Tagi to tandeta straszna.
Wiem, bo mam dwa
:
Ostatnio zmieniony przez Strzała 2014-04-16, 05:52, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Odnośnie uszu to da się zrobić spasowanie elementów w taki sposób, że nie widać luzu
Ostatnio zmieniony przez Strzała 2014-04-16, 05:52, w całości zmieniany 1 raz