Diver EDC do 200$
Odpowiedz do tematu

:
Ten na KIZI Stargate 850 zł

:
satanic666, dzięki za info, oferta ciekawa, tylko jak dla mnie trochę czas nie odpowiedni na zakupy, a oferty na bazarku długo nie chcą leżeć.

:
Ano nie raz tak jest, fajna oferta a funduszy nie ma.

:
Woytec napisał/a:
Problem wskazówkowy jest tak stary, jak sam Monster :))
Jedyne rozwiązanie to nabycie dwóch i przekładka ;)

;)
Ale nie traćcie wiary: można przecież w oryginalnym serwisie seiko dokupić wskazówki od shoguna na zamówienie, które to wyglądają tak:

Edit
Ja ostatnio zamawiałem do starego seiko z Japonii wskazówki i o dziwo zapłaciłem tylko 100 zł za oryginały z serwisu.

Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-02-06, 20:21, w całości zmieniany 2 razy
Skate or die!
:
LukasVanElvis, nie bój nic, ten Benek to przechodni jest, aktualnie już chyba u czwartego-piątego kumotra. Pewnie za jakiś czas znów wypłynie :)

:
Wracam do tematu bo już mnie aż świerzbi aby cos nowego kupić. Ogólnie miał być Orient M-force, ale doszedlem do wniosku że póki co na EDC wolę tańszy zegarek.

Spodobały mi sie nowe Mini Monstery, które nie spełniają większosci moich początkowych założeń, ale co tam :P

Popchnijcie w którąś, stronę. Co wybrać?

1.

2.

3.

4.

Czy może?

5.

What do you think?

http://mywatcheshub.com/i...keyword=monster

Ostatnio zmieniony przez LukasVanElvis 2014-03-28, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Tego pierwszego Ptaku kupił, poczekaj na recenzję i coś przebąkuje, że chyba będzie sprzedawał, a białego chyba sprzedaje goTomek

:
LukasVanElvis, jak coś to biała 5 albo monsterek ale ten nowy :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
SRP483K1

albo SNZF45K

:arrow: http://www.photowatches.e...s.php?album=199

:
Bier zlotego wzbudza zainteresowanie, dzis w pracy dwa razy slyszalem pytanie czy jakis zloty kajdan na szyje tez sobie kupie :)
A jak nie zloty to bialo-niebieski

Na recke trzeba bedzie dlugo poczekac.

:
No właśnie najbardziej podoba mi się śnieżynka, a te zdjęcia dodatkowo utwierdzają mnie w tym przekonaniu: http://yeomanseiko.com/20...onster-srp481k/

Pomarańczowy raczej odpada bo ja mało odważny jestem :oops:

satanic666, Tomek sprzedaje starego minimonstera, a tamten nie ma niebieskich akcentów na tarczy i bezelu i dodatkowo nowy ma juz stop sekundę i dokręcanie, czym mnie bardziej kusi ;)

:
Do sniezynki ciezko bedzie dobrac jakis fajny pasek, a te zegarki nabieraja wygladu jak dobierzemy kolor paska do akcentow na zegarku.
Moje zlotko na kajtanie wyglada dosc slabo.

:
Do śnieżynki niebieski pasek z białym szycie,nawet mam taki pokazywał ostatnio z vostokiem tylko ten co mam ma 20, ale do śnieżynki właśnie takiego bym sobie nabył

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Jedynkę w weekend pewnie kliknę :głową w mur: Co ciekawe - zaklinałem się, że monster to nie mój kilmat hmmm PATKU plask - to przez Ciebie

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum