Nie dziękujcie http://allegro.pl/lodzki-...3918674496.html
http://allegro.pl/stare-b...3927315192.html
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez buran 2014-01-29, 03:32, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez buran 2014-01-29, 03:32, w całości zmieniany 1 raz
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Bardzo sympatyczna Mewa.
:
Zacny budzik
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Taką jeszcze ciekawostkę wykopałem.
Timex ... robiony w Polsce
... gwarantuję, że w środku mechanizm Junghansa.
Może Kris zna kulisy tej współpracy
Timex ... robiony w Polsce
... gwarantuję, że w środku mechanizm Junghansa.
Może Kris zna kulisy tej współpracy
:
.....................świetne budziki pokazujecie Panowie
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Niestety ale nie wiem
Wiem jednak że tych zegarków z logo Timex i również innych było sporo. Mam je gdzieś ale niestety jestem w trakcie remontu i nie podeślę zdjęć.
Woj_Woj napisał/a: |
Taką jeszcze ciekawostkę wykopałem.
Timex ... robiony w Polsce ... gwarantuję, że w środku mechanizm Junghansa. Może Kris zna kulisy tej współpracy Obrazek Obrazek |
Niestety ale nie wiem
Wiem jednak że tych zegarków z logo Timex i również innych było sporo. Mam je gdzieś ale niestety jestem w trakcie remontu i nie podeślę zdjęć.
:
Czyżby budzikom śmierć, temat umiera??
Spróbujemy kontynuować , dzięki koledze Szymonowi .... tak ,tak ten sam co piwa degustuje wszelakie , budzik nie wylądował w szufladzie albo w kartonie piwnicznym tylko stoi sobie na eksponowanym miejscu. Szymon pod okiem zegarmistrza pana Jana przywrócił go do stanu idealnego.
Dzięki
Spróbujemy kontynuować , dzięki koledze Szymonowi .... tak ,tak ten sam co piwa degustuje wszelakie , budzik nie wylądował w szufladzie albo w kartonie piwnicznym tylko stoi sobie na eksponowanym miejscu. Szymon pod okiem zegarmistrza pana Jana przywrócił go do stanu idealnego.
Dzięki
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
:
Dzisiaj taki wpadł
:
Odpowiedz do tematu
Fajny.