Odpowiedz do tematu
:
Orse kupił to niech stoi w kolejce
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A gdzie tartak?
Sympatyczny ten Józek ...
ALAMO napisał/a: |
Poza tym, jeśli ja nie mam drewutni, to co TO jest ? |
A gdzie tartak?
Sympatyczny ten Józek ...
:
Recenzja bardzo fajna. W przeciwieństwie do samego zegarka
keep but care
:
I-do znudzenia można powtarzać- PIJAKI
ALAMO napisał/a: | ||
I snoby |
I-do znudzenia można powtarzać- PIJAKI
:
Tu sie musze zgodzić
Ten zegarek trzeba chyba nosić dekielkiem do góry, bo to on tutaj robi robote
Ostatnio zmieniony przez LukasVanElvis 2014-04-02, 06:32, w całości zmieniany 1 raz
odbiło mi i postanowiłem se kupnąć typową modówkę do ciurlania. |
w czymś trzeba drzewo rąbać, nie? |
Ten zegarek trzeba chyba nosić dekielkiem do góry, bo to on tutaj robi robote
Ostatnio zmieniony przez LukasVanElvis 2014-04-02, 06:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Linia produkcyjna idzie 4h na dobę i tłucze Deep Sea to co ma potem stać jak Jiusko może kupić.. Standard zachowują, no i 100% produkcji idzie na sprzedaż
Trzeba tez koła zmienić w aucie i pojechać na myjnie.. Zawsze jest jakiś powód, żeby kupić zegarek
Trzeba tez koła zmienić w aucie i pojechać na myjnie.. Zawsze jest jakiś powód, żeby kupić zegarek
Jarek
:
...........recenzja fajna
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Jest dokładnie odwrotnie. DB to katalogowy chiński zegarek przebrandowany na potrzeby zamawiajacego. Powtórzę, że Jiusko to marka największego chińskiego potentata na rynku, cały dochód DB to u nich drobne na kupno dropsów. Trzeba znać proporcje, mocium panie
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2014-04-04, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
jarx napisał/a: |
Linia produkcyjna idzie 4h na dobę i tłucze Deep Sea to co ma potem stać jak Jiusko może kupić.. Standard zachowują, no i 100% produkcji idzie na sprzedaż
Trzeba tez koła zmienić w aucie i pojechać na myjnie.. Zawsze jest jakiś powód, żeby kupić zegarek |
Jest dokładnie odwrotnie. DB to katalogowy chiński zegarek przebrandowany na potrzeby zamawiajacego. Powtórzę, że Jiusko to marka największego chińskiego potentata na rynku, cały dochód DB to u nich drobne na kupno dropsów. Trzeba znać proporcje, mocium panie
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2014-04-04, 09:14, w całości zmieniany 1 raz