Jiusko Deep Sea
Odpowiedz do tematu

:
Przynajmniej tak twierdzi hmmm

:
Orse kupił to niech stoi w kolejce :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Fajny też bym se kupnął , jeszcze nie wiem po co ale coś wymyślę ;)

:
Hogg napisał/a:
Gupki... :D :D :D

I snoby :))

:
ALAMO napisał/a:
Poza tym, jeśli ja nie mam drewutni, to co TO jest ? :twisted:

A gdzie tartak? :twisted:

Sympatyczny ten Józek ... pifko

:
Recenzja bardzo fajna. W przeciwieństwie do samego zegarka ;)

keep cool but care
:
ALAMO napisał/a:
Hogg napisał/a:
Gupki... :D :D :D

I snoby :))

I-do znudzenia można powtarzać- PIJAKI :))

:
...i złodzieje!

:
ALAMO napisał/a:
odbiło mi i postanowiłem se kupnąć typową modówkę do ciurlania.
facepalm :facepalm: nono

ALAMO napisał/a:
w czymś trzeba drzewo rąbać, nie?
Tu sie musze zgodzić pifko

Ten zegarek trzeba chyba nosić dekielkiem do góry, bo to on tutaj robi robote ;)

Ostatnio zmieniony przez LukasVanElvis 2014-04-02, 06:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Linia produkcyjna idzie 4h na dobę i tłucze Deep Sea to co ma potem stać jak Jiusko może kupić.. Standard zachowują, no i 100% produkcji idzie na sprzedaż :złośliwiec:
Trzeba tez koła zmienić w aucie i pojechać na myjnie.. Zawsze jest jakiś powód, żeby kupić zegarek cool

Jarek
:
...........recenzja fajna pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jarx napisał/a:
Linia produkcyjna idzie 4h na dobę i tłucze Deep Sea to co ma potem stać jak Jiusko może kupić.. Standard zachowują, no i 100% produkcji idzie na sprzedaż :złośliwiec:
Trzeba tez koła zmienić w aucie i pojechać na myjnie.. Zawsze jest jakiś powód, żeby kupić zegarek cool

Jest dokładnie odwrotnie. DB to katalogowy chiński zegarek przebrandowany na potrzeby zamawiajacego. Powtórzę, że Jiusko to marka największego chińskiego potentata na rynku, cały dochód DB to u nich drobne na kupno dropsów. Trzeba znać proporcje, mocium panie ;-) pifko

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2014-04-04, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum