Dopiero teraz na tym zdjęciu widać jak dużo wensza w wenszu ...
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-02, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Na tych też nieźle widać
W tym czarnym jednak bardziej, chyba przez te pomarańczowe indeksy.
Kontrastują z tarczą i wydaje się ich ze dwa razy tyle niż jest
W tym czarnym jednak bardziej, chyba przez te pomarańczowe indeksy.
Kontrastują z tarczą i wydaje się ich ze dwa razy tyle niż jest
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-02, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
:
No ale to Najthołk, to wonsz musi być
:
Stawiam na żółty z brazowym. Szary jakiś taki smutny
:
Woytec wybierz szarego, bo bardziej uniwersalny jest, czytelniejszy (a panowie mający 4 lub więcej z przodu na takie rzeczy powinni zwracać uwagę ). Żółtek szybko Ci się opatrzy.
Jak bardzo chcesz żółtego to se dżiszoka kupnij
Jak bardzo chcesz żółtego to se dżiszoka kupnij
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Głos na bananowca
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-03, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
Ja i dżiszok...
Mógłbym ewentualnie tylko takiego ze wskazówkami bo godziny z wyświetlacza bez okularów nie odczytam ale nie lubię tych zegarków
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi
Aktualny stan głosowania 31 : 3 na korzyść jajecznicy i taki właśnie kliknąłem.
Na początku bardziej mi się podobała ta wersja ale powoli zacząłem życzliwiej patrzeć na szaraczka, niestety, aktualnie nie jest dostępny w dwóch tanich, zaprzyjaźnionych sklepach.
Na razie będzie więc ten a może za jakiś czas...?
Jeszcze raz dzięki, "pomagacze" zaraz kliknę
Mógłbym ewentualnie tylko takiego ze wskazówkami bo godziny z wyświetlacza bez okularów nie odczytam ale nie lubię tych zegarków
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi
Aktualny stan głosowania 31 : 3 na korzyść jajecznicy i taki właśnie kliknąłem.
Na początku bardziej mi się podobała ta wersja ale powoli zacząłem życzliwiej patrzeć na szaraczka, niestety, aktualnie nie jest dostępny w dwóch tanich, zaprzyjaźnionych sklepach.
Na razie będzie więc ten a może za jakiś czas...?
Jeszcze raz dzięki, "pomagacze" zaraz kliknę
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-03, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
:
No, to czekamy na porządne fotki!
To nie do końca PVD. Citizen ma swój patent powłoki. Nazywa się to CNG i jest między PVD a DLC. Bliżej co prawda tego pierwszego, no ale...
Woytec napisał/a: |
Ten w czarnym PVD z pomarańczowymi akcentami i na "karbonowym" pasku ma mój zięć, pilot zresztą.
Dobrze ta wersja wygląda ale przez tę czerń wydaje się być mniejszy niż w rzeczywistości. No i to PVD, w rzeczonym już zadrapane a zapolerować tego się nie da |
To nie do końca PVD. Citizen ma swój patent powłoki. Nazywa się to CNG i jest między PVD a DLC. Bliżej co prawda tego pierwszego, no ale...
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
...ale i tak się da zarysować do gołej stali
Na stalowym rysy nie widać tak bardzo albo da się spolerować, toto czarne (jakkolwiek by się zwało) już nie.
Na stalowym rysy nie widać tak bardzo albo da się spolerować, toto czarne (jakkolwiek by się zwało) już nie.
:
Odpowiedz do tematu
No i przez Ciebie i ja chcę tego Citka. Szary na żywo robi mega wrażenia szkoda, że tego Twojego nie było. W piątek w Swissie udało się obejrzeć.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos