może i jest super ale jak mi się coś nie podoba od razu to nie biorę bo i tak się nie przekonam tak mam.
Chyba tylko z skx się wahałem a jak sprzedałem to żałuję do tej pory...
więc może coś by zmajstrować tupu seamonster z ceramicznym bezelem, ale znowu stopsekundy nie ma czego nie lubię ...
Doxa SUb mi się maży ale to chyba poza zasięgiem.
Odpowiedz do tematu
:
:
Ale fajny mod SKxa trzeba samemu składać, czy gdzieś można kupić.
:
samoyebka, tarcza od monstera starego,wskazy+ bransa+szafir+bezel= yobokies
:
Wyszło super, jak sam składałeś to chylę czoła. A jak cenowo cię wyniosło?
:
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-04-01, 18:11, w całości zmieniany 3 razy
Panowie zdecydowałem się na wzór
Szukam czegoś podobnego do Blancpaina Fifty Fathoms, i teraz pytanie brać Seiko SNZH+ modować, czy lepiej polować na coś innego, jeżeli tak to na co.
Kiedys Seikacza oglądałem i mi się bardzo spodobał,jakość wykonania też na bardzo wysokim poziomie, czy w jakimś Helsonie czy Prometheusu będzie jeszcze lepiej, czy porównywalnie do S.
z białymi indeksami jakoś bardziej mi pasuje,a mody to tarcza wskazy i szkiełko.
Szukam czegoś podobnego do Blancpaina Fifty Fathoms, i teraz pytanie brać Seiko SNZH+ modować, czy lepiej polować na coś innego, jeżeli tak to na co.
Kiedys Seikacza oglądałem i mi się bardzo spodobał,jakość wykonania też na bardzo wysokim poziomie, czy w jakimś Helsonie czy Prometheusu będzie jeszcze lepiej, czy porównywalnie do S.
z białymi indeksami jakoś bardziej mi pasuje,a mody to tarcza wskazy i szkiełko.
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-04-01, 18:11, w całości zmieniany 3 razy
:
Gdybym miał 4k to bym Speedmastera kupił. Ale ja to dziwak jestem
:
Też bym kupił Speedmastera za 4k.
:
A może cośik takiego? skoro w deseń Blancpaina
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Piękne są te stadionowe koperty Kentex .
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
speedy całkowicie nie mój typ, jeszcze jakieś pvd czy wersje rajdowe ok, ale normalny nie bałdzo.
przeczysta fajna nawet, ale czytałem gdzieś na WUSie że do Seiko nic do 800 dolków nie ma podbicia i nawet Helson nie wypada tak dobrze i mam wątpliwości a 100m w zupełności wystarczy do deskdiverzenia
może uda się pozyskać łamagę PO, ale i tak muszę mieć jakieś diverowate EDC do katowania
przeczysta fajna nawet, ale czytałem gdzieś na WUSie że do Seiko nic do 800 dolków nie ma podbicia i nawet Helson nie wypada tak dobrze i mam wątpliwości a 100m w zupełności wystarczy do deskdiverzenia
może uda się pozyskać łamagę PO, ale i tak muszę mieć jakieś diverowate EDC do katowania
:
Odpowiedz do tematu
No łamaga to dobry pomysł w tych pieniądzach. W UK Morskiego Mistrza za 3500 można wyrwać, i zostanie 100 dolarów na waciki...