Odpowiedz do tematu
:
Nawet bardzo przypomina Rolexa, ale świetny jest a cena wiadomo
:
Stal:
重さ 201.0 g
厚さ 14.0 mm
ケース外径 44.2 mm
Tytan:
重さ 137.0 g
厚さ 14.0 mm
ケース外径 44.2 mm
Stalowy bardziej męsko waży.
重さ 201.0 g
厚さ 14.0 mm
ケース外径 44.2 mm
Tytan:
重さ 137.0 g
厚さ 14.0 mm
ケース外径 44.2 mm
Stalowy bardziej męsko waży.
:
Rolexa to on wciąga nosem i nawet nie beknie ..
:
Ostatnio zmieniony przez Morion 2014-04-08, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
Mając Gsa automata z białą tarczą jakoś na Twoim miejscu odpuścił bym białe Gsy. Chyba że poczekasz aż pokażą GS Quartz Diver.
Ostatnio zmieniony przez Morion 2014-04-08, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Glos na MM
:
Zdecydowanie opcja numer 1
:
machlo, a może popatrz na SUN017P1, Ty chyba nie jesteś z tych uczulonych na prąd
:
seiko mm
:
w tej sytuacji też bym zagłosował na opcję 1
Skate or die!
:
SUN017 jest moze ładniejszy bo niebieski ale jest tez czarny, SUN015
http://www.youtube.com/watch?v=5NvgUBJAyL0
Oba są fajne ale to jednak inna liga.
Gdybym miał kasę to pomyślałbym o którymś z tych już wymienionych: SBGA031 lub 029, ze wskazaniem na stalowego, tańszy i jakoś tak stal bardziej mi leży.
Oba zresztą są fantastyczne.
Nie pisz tego na kizi
http://www.youtube.com/watch?v=5NvgUBJAyL0
Oba są fajne ale to jednak inna liga.
Gdybym miał kasę to pomyślałbym o którymś z tych już wymienionych: SBGA031 lub 029, ze wskazaniem na stalowego, tańszy i jakoś tak stal bardziej mi leży.
Oba zresztą są fantastyczne.
Tomek napisał/a: |
Rolexa to on wciąga nosem i nawet nie beknie ... |
Nie pisz tego na kizi
:
Tego SUN017P1 to ostatnio oglądałem w sieci i nawet nawet, ale nie wiem, czy ~1,8k to nie jest za wiele za niego.
GS SD diver na pewno odpada, bo tyle na zegarek nie wydam, a kwarcowego jeszcze nima, a jak będzie to nie wiem, czy na 100% mi podejdzie, bo jakiś bezel dziwny.
Najbardziej wizualnie podoba mi się Doxa (charakterny diver z jasną tarczą), ale mam spore opory, żeby dać za nią tyle ile wołają za nową. Używki natomiast to ja dawno nie widziałem 1-2 letniej w bardzo dobrym stanie.
GS SD diver na pewno odpada, bo tyle na zegarek nie wydam, a kwarcowego jeszcze nima, a jak będzie to nie wiem, czy na 100% mi podejdzie, bo jakiś bezel dziwny.
Najbardziej wizualnie podoba mi się Doxa (charakterny diver z jasną tarczą), ale mam spore opory, żeby dać za nią tyle ile wołają za nową. Używki natomiast to ja dawno nie widziałem 1-2 letniej w bardzo dobrym stanie.
:
Ja stawiam na MM
:
Jedyneczka, ale zamiast eleganta proponuje zielonego alpiniste
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Białe GSy to tak jak pisał Morion wyżej.
SARB065 - też nie. Miałem 066 - ta sama koperta - i jakoś mi nie przypasił...wcześniejsze SARBy jakieś zgrabniejsze...szczególnie, że Ty masz świetny model SARBa już
Więc poszedłbym w divera...Ten GSy nurkowe super Może jednak warto te 4500$ pozbierać...
W razie jakbyś się decydował na wypsz to ja kredensa biorę
SARB065 - też nie. Miałem 066 - ta sama koperta - i jakoś mi nie przypasił...wcześniejsze SARBy jakieś zgrabniejsze...szczególnie, że Ty masz świetny model SARBa już
Więc poszedłbym w divera...Ten GSy nurkowe super Może jednak warto te 4500$ pozbierać...
W razie jakbyś się decydował na wypsz to ja kredensa biorę
World Wide Watches
:
MM na pewno, ale zamiast zielonego bym pokombinował np.
Odpowiedz do tematu
Apa13 napisał/a: |
Jedyneczka, ale zamiast eleganta proponuje zielonego alpiniste |
MM na pewno, ale zamiast zielonego bym pokombinował np.