czemu nie brac tego zegarka
Odpowiedz do tematu

: czemu nie brac tego zegarka
Przez watek Slonia w ktorym pokazano wiele fajnych chrono http://www.czwarty-wymiar...er=asc&start=60 zachorowalem na taki wypust.

Tak wiec prosze was alby w tym watku padly argumenty ktore przemawiaja do rozsadku i zaprzeczaja sensowi takiego zakupu.
W koncy dac ponad 4k za stary uzywany zegarek to troche bez sensu. Kazdy oczywiscie mierzy swiat swoim portfelem ale moj burak krzyczal juz jak kupowalem DS-1 ze za droga ze to bez sensu wydawac dwie pensje kasjerki z marketu tylko po to zeby odczytac godzine.
Tyle ze ta Omega tak mi siedzi w glowie ze nie moge sie jej pozyc, sni mi sie po nocach, przychodza mi nawet mysli o rezygnacji dla niej z Zubra itd....

:
Jak go tylko dla tego nie rozważałem bo ma 39mm i zazwyczaj są to mocne używki. Jakby miał 42mm to bym się nie zastanawiał i już byłby w kolekcji ;) Cena imo jest po prostu genialna. Pomogłem :złośliwiec:

:
Ja bym brał a jakby mi się znudził automatyczny to bym sprzedał i poszukał klasycznego z ręcznym naciągiem .

:
jestescie strasznie pomocni :głową w mur:

:
Nawet bym się nie zastanawiał tylko sprzedawał zapis na Żubra i cieszył się pięknym vintage`owym sprzętem pifko

:
a ja moglem brać niedawno to nawet nie spojrzałem :))

w tej kasie lepsze rzeczy panie się znajdzie :złośliwiec:

:
oooo jeden glos rozsadku

: Re: czemu nie brac tego zegarka
Cytat:

Obrazek
W koncy dac ponad 4k za stary uzywany zegarek to troche bez sensu.

+1

Za tyle to się auta kupuje ;)

:
Gdybym tylko miał kasą to nawet chwilę bym się nie zastanawiał tylko w tej chwili dopasowywał bransoletę :D

: Re: czemu nie brac tego zegarka
Ciech napisał/a:
Cytat:

Obrazek
W koncy dac ponad 4k za stary uzywany zegarek to troche bez sensu.

+1

Za tyle to się auta kupuje ;)

dokladnie za 5k kupilem w grudniu auto :) moj moralniak przy 2k juz krzyczal a tu za ten zegar trzeba dac pewnie z 4,5k :głową w mur:

:
Jakby inny model to bym się nie zastanawiał, ale ten jakoś tak słabo. Tak jak pisał pr00 za ta kasę są ciekawsze zegarki do wyrwania

:
Lepiej kupić 4 zegarki a nie jeden :P

Jeśli sie wahasz to moim zdaniem nie powinieneś brać tego zegarka.

:
masz pan przykład :P

550 dolków.

:
Bo to damka!
Szukaj wersji 42 mm ;-)

:
LukasVanElvis napisał/a:

Jeśli sie wahasz to moim zdaniem nie powinieneś brać tego zegarka.

O to chyba jedno z lepszych uzasadnien

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2014-04-13, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum