Przez watek Slonia w ktorym pokazano wiele fajnych chrono http://www.czwarty-wymiar...er=asc&start=60 zachorowalem na taki wypust.
Tak wiec prosze was alby w tym watku padly argumenty ktore przemawiaja do rozsadku i zaprzeczaja sensowi takiego zakupu.
W koncy dac ponad 4k za stary uzywany zegarek to troche bez sensu. Kazdy oczywiscie mierzy swiat swoim portfelem ale moj burak krzyczal juz jak kupowalem DS-1 ze za droga ze to bez sensu wydawac dwie pensje kasjerki z marketu tylko po to zeby odczytac godzine.
Tyle ze ta Omega tak mi siedzi w glowie ze nie moge sie jej pozyc, sni mi sie po nocach, przychodza mi nawet mysli o rezygnacji dla niej z Zubra itd....
Odpowiedz do tematu
:
Jak go tylko dla tego nie rozważałem bo ma 39mm i zazwyczaj są to mocne używki. Jakby miał 42mm to bym się nie zastanawiał i już byłby w kolekcji Cena imo jest po prostu genialna. Pomogłem
:
Ja bym brał a jakby mi się znudził automatyczny to bym sprzedał i poszukał klasycznego z ręcznym naciągiem .
:
Nawet bym się nie zastanawiał tylko sprzedawał zapis na Żubra i cieszył się pięknym vintage`owym sprzętem
:
a ja moglem brać niedawno to nawet nie spojrzałem
w tej kasie lepsze rzeczy panie się znajdzie
w tej kasie lepsze rzeczy panie się znajdzie
: Re: czemu nie brac tego zegarka
+1
Za tyle to się auta kupuje
Cytat: |
Obrazek W koncy dac ponad 4k za stary uzywany zegarek to troche bez sensu. |
+1
Za tyle to się auta kupuje
:
Gdybym tylko miał kasą to nawet chwilę bym się nie zastanawiał tylko w tej chwili dopasowywał bransoletę
: Re: czemu nie brac tego zegarka
dokladnie za 5k kupilem w grudniu auto moj moralniak przy 2k juz krzyczal a tu za ten zegar trzeba dac pewnie z 4,5k
Ciech napisał/a: | ||
+1 Za tyle to się auta kupuje |
dokladnie za 5k kupilem w grudniu auto moj moralniak przy 2k juz krzyczal a tu za ten zegar trzeba dac pewnie z 4,5k
:
Jakby inny model to bym się nie zastanawiał, ale ten jakoś tak słabo. Tak jak pisał pr00 za ta kasę są ciekawsze zegarki do wyrwania
:
Lepiej kupić 4 zegarki a nie jeden
Jeśli sie wahasz to moim zdaniem nie powinieneś brać tego zegarka.
Jeśli sie wahasz to moim zdaniem nie powinieneś brać tego zegarka.
:
masz pan przykład
550 dolków.
550 dolków.
:
O to chyba jedno z lepszych uzasadnien
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2014-04-13, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
LukasVanElvis napisał/a: |
Jeśli sie wahasz to moim zdaniem nie powinieneś brać tego zegarka. |
O to chyba jedno z lepszych uzasadnien
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2014-04-13, 15:19, w całości zmieniany 1 raz