Tisell Marine by Narfas
Odpowiedz do tematu

:
Narfas napisał/a:
prezesso napisał/a:
Czy ktoś wie co się dzieje z obecnością tiselli na ebayu?
Kurcze, wcięło je, a bym sobie kupił...

A po co Ci eBay? Ja kupowałem bezpośrednio. Weź tylko pod uwagę, że Tosell nie zna angielskiego, więc trzeba pisać pod Google Translate, a odpowiedzi wymagają czasem interpretacji.

pozdrawiam
Narfas

u mean w korean language? by google translator?
mail po koreańsku, tak?

:
bofff napisał/a:
u mean w korean language? by google translator?
mail po koreańsku, tak?

Nie. Po angielsku, ale na tyle prosto i jednoznacznie, żeby Tisell sobie mógł to łatwo przetłumaczyć na koreański.
Wolałbym nie wysyłać maili po koreańsku, bo mogłoby się okazać że dzięki nieprzewidywalności Google Translate poszłyby opinie o jego żonie, matce i fiucie, a to nie sprzyja biznesowi.

pozdrawiam
Narfas

:
granice smaku, PW

Ostatnio zmieniony przez bofff 2013-11-08, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Ej no, ale takie sprawy to na priva. Wyedytuj swojego posta i usuń adres, bo Tisell pewnie też nie lubi spamu.

pozdrawiam
Narfas

:
Bardzo ładny taki rzymski koreańczyk. Się zastanawiam tylko jak to myto naliczają... hmmm

Jarek
:
jarx napisał/a:
Bardzo ładny taki rzymski koreańczyk. Się zastanawiam tylko jak to myto naliczają... hmmm

O ile pamiętam to VAT + jakaś opłata manipulacyjna (kilkanaście zł). Nie pamiętam dokładnie ile płaciłem i jakoś teraz nie mogę znaleźć właściwych papierów.
Poza tym: nie wiem jak teraz, ale słyszałem że od jakiegoś czasu Tisell nie odpowiada na maile.

pozdrawiam
Narfas

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum