O jaaa... jak bezel się nie kręci to ja nie chcę
Chyba prześpię się z tym, ale mam potrzebę zmiany Sumiaka na coś innego...
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam,
Jarek
Jarek
:
Się nie słuchaj Melepet, zamieniaj Sumiaka bez obaw
ygrene napisał/a: |
O jaaa... jak bezel się nie kręci to ja nie chcę
Chyba prześpię się z tym, ale mam potrzebę zmiany Sumiaka na coś innego... |
Się nie słuchaj Melepet, zamieniaj Sumiaka bez obaw
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Oba nudne, ale Sumo bardziej oklepany kest...za dużo tego na forumach
A Archi bardzo zgrabny diver - z tego co pamietam on miał tylko 10-11 mm wysokości i świetnie układał się na nadgarsku... Ogólnie polecam
No i bezel w moim kręcił się bez zarzutu...Jeden taki był co skleił go na stałe
A Archi bardzo zgrabny diver - z tego co pamietam on miał tylko 10-11 mm wysokości i świetnie układał się na nadgarsku... Ogólnie polecam
No i bezel w moim kręcił się bez zarzutu...Jeden taki był co skleił go na stałe
World Wide Watches
:
Sumo fajniejsze.
Argumenty o tym ile to danego zegarka jest na forum i czy jest oklepany czy nie do mnie nie przemawiają…co mnie to niby obchodzi??!! To Ciebie ma cieszyć. Jak będziesz codziennie spoglądać na zegarek to masz się nim cieszyć a nie myśleć jak to jest oklepany i nudny.
Idąc takim tokiem rozumowania właściciele klepanych w milionach sztuk zegarków byliby cały czas w depresji.
Argumenty o tym ile to danego zegarka jest na forum i czy jest oklepany czy nie do mnie nie przemawiają…co mnie to niby obchodzi??!! To Ciebie ma cieszyć. Jak będziesz codziennie spoglądać na zegarek to masz się nim cieszyć a nie myśleć jak to jest oklepany i nudny.
Idąc takim tokiem rozumowania właściciele klepanych w milionach sztuk zegarków byliby cały czas w depresji.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
no w sumie ja mam z tego powodu depresję
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2014-04-22, 21:16, w całości zmieniany 3 razy
pisar, za to ja bym był prawie cały czas zadowolony a w depresje wpadałbym podczas noszenia SBDX001
A wracając do tematu, gdybym chciał wymienić na coś Sumo to byłby to Tuńczyk.
A Tuńczyka bym po jakimś czasie wymienił na Seiko SBDX001.
Co prawda nie nigdy nie miałem Sumo (raz chciałem kupić ale okazało się, że nie nadaje się do piaskownicy ) ale mam 3 Tuńczyki (dwa 7549-7010 i jeden Golden Tuna) i mam SBDX001 i wiem, że to są świetne zegarki, które mogę z czystym sumieniem polecić
A wracając do tematu, gdybym chciał wymienić na coś Sumo to byłby to Tuńczyk.
A Tuńczyka bym po jakimś czasie wymienił na Seiko SBDX001.
Co prawda nie nigdy nie miałem Sumo (raz chciałem kupić ale okazało się, że nie nadaje się do piaskownicy ) ale mam 3 Tuńczyki (dwa 7549-7010 i jeden Golden Tuna) i mam SBDX001 i wiem, że to są świetne zegarki, które mogę z czystym sumieniem polecić
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2014-04-22, 21:16, w całości zmieniany 3 razy
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
mnie się sumo nigdy nie podobał przez te wskazówki ale jak zobaczyłem te 2 mody to
Skate or die!
:
modzić zawsze można
Sumoka to zegar który jest genialnie wykonany a jakby kosztował trzy razy tyle to nikt by słowa nie powiedział że za drogo.
Sumoka to zegar który jest genialnie wykonany a jakby kosztował trzy razy tyle to nikt by słowa nie powiedział że za drogo.
:
a widzisz, to już dla mnie o krok za daleko
Skate or die!
:
No dla mnie to ważne...dla innych nie musi
Dla mnie też ma znaczenie aby zegarek mnie cieszył - bo o to w tym chodzi...natomiast ważne też jest to, żeby mieć coś czego nie mają inni... Ot tak już mam - nie lubię podążać za tłumem...
pisar napisał/a: |
Argumenty o tym ile to danego zegarka jest na forum i czy jest oklepany czy nie do mnie nie przemawiają…co mnie to niby obchodzi??!! |
No dla mnie to ważne...dla innych nie musi
Dla mnie też ma znaczenie aby zegarek mnie cieszył - bo o to w tym chodzi...natomiast ważne też jest to, żeby mieć coś czego nie mają inni... Ot tak już mam - nie lubię podążać za tłumem...
World Wide Watches
:
Za tłumem to byś podążał jak byś kupił Q&Q a nie niszowe Sumo : )
pasti napisał/a: |
Ot tak już mam - nie lubię podążać za tłumem... |
Za tłumem to byś podążał jak byś kupił Q&Q a nie niszowe Sumo : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Jeśli chcesz mieć fajny zegarek, to Sumo, a jak niszowy to kombinuj, tylko później sprzedać może być trudniej
:
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Dzięki za udział w ankiecie, ale jednak jeszcze trochę zostanie u mnie Sumo - żeby nie było że "zmienił stryjek siekierkę na kijek"
Muszę jednak nieco więcej PLNów miec do dyspozycji... echhhh podoba mi się SBDX001
Muszę jednak nieco więcej PLNów miec do dyspozycji... echhhh podoba mi się SBDX001
Pozdrawiam,
Jarek
Jarek
:
Odpowiedz do tematu
To se zmoduj