Odpowiedz do tematu
:
Orisa ciężko znaleźć w tych pieniądzach i mocowanie bransolety praktycznie wyklucza inne nieorginalne paski
:
Po prostu rzucam propozycję, miałem taki model, tyle że na gumie, super zegarek, trochę żałuję że sprzedałem. Poza tym dziś 3,5k a powiedzmy za kilka miesięcy może być 4,5k, cierpliwość często popłaca.
:
Oris nie jest zły w innych wariantach kolorystycznych nawet mi się podoba ale niestety modele trochę droższe. A temat będzie do kasacji zegar zakupiony i czekam na paczkę.
:
satanic666, to co jednak Alpinka ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nie inaczej z przedstawionych tu zegarków dla mnie nie miała konkurencji.
:
Myślę, że ten zegarek cię zadowoli Czekam na sesję i opinie bo i mi się zegarek bardzo podoba.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Jak będzie na pewno coś wrzucę.