:
Ptaku napisał/a: |
................. bo skunda tam skacze |
To jest argument
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
1) Skaczący sekundnik
2) Ciulowaty pasek
........Mało coś tych argumentów
Jeszcze taki:
Pozdrawiam, Wojtek
:
Dla mnie ten osobiście lepszy, też jakiś czas miałem parcie na te Citki, ale jakoś mi przeszło jak poogladałem na youtube filmiki ze skacząca sekundą
choć stylistyka jest bardzo na tak.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-04-24, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten drugi też fajny IMO. Zależy kto ma jakie parcie na wężowisko. Wziąłbym oba. Na razie próbuję się z budżetowym Nighthawkiem. Jak podejdzie to następne będzie radio ze zdjęcia powyżej, tyle że z czarną tarczą i białym ringiem.
A skacząca sekunda nie jest szczególnie urodziwa, ale kwarce też mają swoje zalety. Zwłaszcza te radiowe
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Bulova potrafi zrobic sekundnik nie skaczacy a Citizeny nie potrfia a szkoda bo ten bialy fajny.
:
Wojtek bierz tego czarnego albo na bransolecie co Tomek pokazał. Będziesz zadowolony.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Już mi przechodzi, dzisiaj podczas WKS pomacałem, przymierzyłem i to jednak nie moja bajka chyba jest
Pozdrawiam, Wojtek
:
Nie kupuj, jak w pracy będziesz się gapił, żeby w tym gąszczu znaleźć godzinę to Cie wyrzucą, że za mało pracujesz
Ale mnie się podoba
Jarek
:
Udało mi się dzisiaj w Swiss w Siedlcach przymierzyć:
Zegarek zejebongo. Był tylko ten kolor ale sam model wskakuje na 1 miesjce WL.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos