Odpowiedz do tematu
:
A ją się dołączę
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
dzięki! pozostaje pytanie: skąd wiadomo który miesiąc, skoro tam gdzie 14, są 3 różne miesiące?
Słoniu napisał/a: |
Pany - u góry ustawia się numerkiem rok w odniesieniu do danego miesiąca - dlatego 14 jest przy april na dole następnie możemy już odczytać dzień tygodnia w danym miesiącu - ot cała filozofia. Co miesiąc trzeba wciskać przyciska aby ustawić na kolejny miesiąc kalendarz. (...) |
dzięki! pozostaje pytanie: skąd wiadomo który miesiąc, skoro tam gdzie 14, są 3 różne miesiące?
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
No bo ustawiasz ten który jest naprawdę.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Słoniu!
Świetnie się czyta Twoje recenzje. Gratuluję zegarka i chęci podzielenia się wrażeniami!
Ps. zanim Cie Fazi namierzy popraw tylko pisownię - "czekoladopodobnymi" i "bransoletopodobnymi"
Świetnie się czyta Twoje recenzje. Gratuluję zegarka i chęci podzielenia się wrażeniami!
Ps. zanim Cie Fazi namierzy popraw tylko pisownię - "czekoladopodobnymi" i "bransoletopodobnymi"
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-28, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za reckę
Gdyby dali mu werk z dokręcaniem i stopsekunda to pewnie już dawno kupiłbym któregoś, pewnie własnie niebieskiego lub zielonego.
Ale mechanizm chociaż trwały i niezawodny trąci już dziś troche myszką
Gdybym spotkał tamtego w stanie NOS to pewnie bym się skusił.
Z sentymentu
Gdyby dali mu werk z dokręcaniem i stopsekunda to pewnie już dawno kupiłbym któregoś, pewnie własnie niebieskiego lub zielonego.
Ale mechanizm chociaż trwały i niezawodny trąci już dziś troche myszką
Rudolf napisał/a: |
To nie jest klasyczna patelacha , ten nowy wypust dla zwykłych młodych użytkowników jest zjadliwy .. ale te stare złote patelnie cinkciarskie to jest dopiero klimat . |
Gdybym spotkał tamtego w stanie NOS to pewnie bym się skusił.
Z sentymentu
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-28, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiadając na pytanie - zegarek ma kalendarz do 2031 roku. Dzisiaj została zakupiona też w końcu 4 najnowsza generacja - będzie fajna recenzja porównawcza Ciekawe tylko, który zostanie
:
Dzięki za radosną nowinę Słoniu
Jeśli obecna wersja ma kalendarz do 2031 to jestem przekonany
Jeśli obecna wersja ma kalendarz do 2031 to jestem przekonany
:
Recenzja miła dla oka , a zegarek fajny
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Recenzja świetna-fajnie się czyta
zegar-cóż- to trzeba lubić i chcieć, dla mnie za dużo "cygaństwa" i disco, a że w młodości nie był to mój wymarzony, więc sobie podaruję,
a czy jest on konieczny w kolekcji - to już kwestia dyskusyjna
zegar-cóż- to trzeba lubić i chcieć, dla mnie za dużo "cygaństwa" i disco, a że w młodości nie był to mój wymarzony, więc sobie podaruję,
a czy jest on konieczny w kolekcji - to już kwestia dyskusyjna
:
Dzięki Słoniu za przeniesienie w beztroskie lata szkoły średniej, kiedy to kolega miał taki ówczesny model na który zerkałem z zazdrością. Dzisiaj zegarek nie budzi już tyle emocji, ale trzeba przyznać że sentyment pomimo pewnego nadmiaru na tarczy i skojarzeń z cinkciarzami spod hoteli pozostał, jedno trzeba mu przyznać jest niepowtarzalny . Mając na uwadze jego wyjątkowość i pewne sentymenty też kiedyś kołatał mi się po głowie, odstraszała mnie tylko pewna odpustowość tego zegarka, choć w recenzowanym modelu kolor tarczy jeszcze tak nie razi. Troszkę się zaszczepiłem na niego, kto wie może się kiedyś skuszę, musiałbym tylko dokupić dresy i śmiało mógłbym pod kantorem oferować walutę
P.S w końcu się dowiedziałem o co cho w tym kalendarzu
P.S w końcu się dowiedziałem o co cho w tym kalendarzu
:
Z gołą szyją to się się przeziębisz, jeszcze łańcuch złoty do kompletu by pasował
Lao Tse napisał/a: |
musiałbym tylko dokupić dresy i śmiało mógłbym pod kantorem oferować walutę
|
Z gołą szyją to się się przeziębisz, jeszcze łańcuch złoty do kompletu by pasował
:
zaczynam już się rozglądać za łańcuchem , bo i zielona wersja wystawiona przez Słonia do paskowania mi się podoba ku mojemu zdziwieniu.
Ciech napisał/a: | ||
Z gołą szyją to się się przeziębisz, jeszcze łańcuch złoty do kompletu by pasował |
zaczynam już się rozglądać za łańcuchem , bo i zielona wersja wystawiona przez Słonia do paskowania mi się podoba ku mojemu zdziwieniu.
:
Bo patelnie to fajne zegarki są - w tej cenie mają podstawową zaletę - ich się nie da pomylić z niczym innym Ja się doczekać nie mogę a dojdzie zielonka i meshyk do niej - czuje, że to będzie dopiero hicior!
:
Bardzo ciekawy jestem jak to będzie wyglądać w tym zestawie.
Słoniu napisał/a: |
Ja się doczekać nie mogę a dojdzie zielonka i meshyk do niej - czuje, że to będzie dopiero hicior! |
Bardzo ciekawy jestem jak to będzie wyglądać w tym zestawie.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-05-10, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
jest też lepsza wersja, inny model ale bez tej kiczowatości:
http://allegro.pl/zegarek...4158722273.html
http://allegro.pl/zegarek...4158722273.html
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-05-10, 10:41, w całości zmieniany 1 raz