Odpowiedz do tematu
:
Kurcze, fajny ten Robur, ale na nadgarstek ok 16,5-17 to chyba jednak będzie trochę za duży...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Robur ma dobrze wyprofilowaną kopertę i nawet na mniejszym nadgarstku powinien wyglądać ok.
Jeśli nie przeszkadza Ci jego waga, bo to niezły odważnik, to mogę Ci go polecić, za te pieniądze warto brać
Jeśli nie przeszkadza Ci jego waga, bo to niezły odważnik, to mogę Ci go polecić, za te pieniądze warto brać
:
Jak monster sie podobała, to ten na pewno tyż przypadnie do gustu
Jak monster sie podobała, to ten na pewno tyż przypadnie do gustu
:
Mam już pomarańczkę
Więc drugi MM odpada.
[ Dodano: 2014-05-08, 09:42 ]
A może ktoś o nadgarstku zbliżonym rozmiarami do mojego mierzył bądź posiadał Robura i mógłby się wypowiedzieć?
Więc drugi MM odpada.
[ Dodano: 2014-05-08, 09:42 ]
A może ktoś o nadgarstku zbliżonym rozmiarami do mojego mierzył bądź posiadał Robura i mógłby się wypowiedzieć?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Marek z Synami.
http://www.marc-and-sons....ch-msd-019.html
http://www.marc-and-sons....ch-msd-019.html
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Napisz do kumotra agarona, który ma niebieskiego, i zapytaj jaki ma nadgarstek.
Tu są zdjęcia jego robura na nadgarstku Link
Ja niestety mam 20 cm w nadgarstku, więc moje foty z roburem nie będą dla Ciebie miarodajne.
Bartek napisał/a: |
A może ktoś o nadgarstku zbliżonym rozmiarami do mojego mierzył bądź posiadał Robura i mógłby się wypowiedzieć? |
Napisz do kumotra agarona, który ma niebieskiego, i zapytaj jaki ma nadgarstek.
Tu są zdjęcia jego robura na nadgarstku Link
Ja niestety mam 20 cm w nadgarstku, więc moje foty z roburem nie będą dla Ciebie miarodajne.
:
Ja mam 17,5 i powiem, że leży fajnie. Mierzyłem Michała.
Bartek napisał/a: |
...A może ktoś o nadgarstku zbliżonym rozmiarami do mojego mierzył bądź posiadał Robura i mógłby się wypowiedzieć? |
Ja mam 17,5 i powiem, że leży fajnie. Mierzyłem Michała.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
To nic tylko brać
Na pewno będzie większy (masywniejszy) i cięższy niż monster, ale taki urok odważnika
Na pewno będzie większy (masywniejszy) i cięższy niż monster, ale taki urok odważnika
:
Nie Robur ale z tej samej stajni na nadgarstku 16,5cm
:
Wiem, że to nie diver, ale kurcze Słoniowa Geckota zaczyna mi się niebezpiecznie podobać...
Tylko, że chyba nie zmieszczę się w budżecie...
Tylko, że chyba nie zmieszczę się w budżecie...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
NY-0040
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
Również polecam
prezesso napisał/a: | ||
- różne z tej serii:
Obrazek - big mako - jekieś seiko 5 sports a wo góle to po co sprzedałeś?... znudził ci się? [ Dodano: 2014-05-07, 21:57 ]
Tomek, ale budżet to tak 1/3 tego zestawu. |
Również polecam
:
Chyba poczekam na reckę Słonia. Kupując z ich strony udałoby się zmieścić w założonym budżecie. Jedyne co mnie martwi to powłoka, a wersja stalowa już tak fajnie nie wygląda...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Odpowiedz do tematu
pół pelagosa :p