Moja przewrotnie mówi: 'kupuj sroczko skoro Ci potrzebne"
Ciekawe przy którym kolejnym zegarku zmieni się radykalnie ton wypowiedzi
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Przeglądała historię końta i spytała na co ten przelew. A że już od dobrych kilku dni była na mnie cięta, to i tak byłu mi już wszystko jedno
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
:
Uuuu, nic tylko współczuć. Huk z oszustem, ale przeglądania konta przez żonę
:
A bo wiesz jak to jest: moje konto jest wspólne a jej konto jest jej
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło
No dobra - tak czy owak przyjemniej gada się o kobietach, tawet tych wrednych, niż o złodzieju
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło
No dobra - tak czy owak przyjemniej gada się o kobietach, tawet tych wrednych, niż o złodzieju
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Osobne konta to podstawa
Gdyby moja zona zobaczyla historie moich przelewow to by chyba zawalu bidulka dostala
Gdyby moja zona zobaczyla historie moich przelewow to by chyba zawalu bidulka dostala
:
Phi... Moja ostatnio próbowała sama zmienic jakies ustawienia w Windowsie. Pokilkala, pobroila, potem obrazila sie na kompa. Naprawiłem i dodalem ze mogla mnie poprosic to bym to zrobil... Uslyszalem, ze sie wywyższam i traktuję ją, jak glupka
[ Dodano: 2014-05-08, 14:11 ]
Osobne konta są dobre. Na jedno wplywa wyplata, a na oficjalne sam sobie cos tqm przelewasz
[ Dodano: 2014-05-08, 14:11 ]
Osobne konta są dobre. Na jedno wplywa wyplata, a na oficjalne sam sobie cos tqm przelewasz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
No bo wiesz jak jest: "Boże, spraw by po mojej śmierci moja żona nie sprzedała moich obiektywów za tyle, za ile powiedziałem jej, że kupiłem."
Ja aż tak drogich szkieł nie mam, i nie potrzebuję, ale jak wspomniałem swojej (wciąż przyszłej jeszcze żonie ), że zamiaruję kupić tamrona 150-600 za raptem 4,5k (okazja, bo cena/jakość rewelacyjna ) to się w czoło popukała i taką minę zrobiła
Ale jak teraz zwalnia się z pracy i zostało jej 3 dni urlopu to postanowiła spędzić go w domu (wykorzystać go po prostu). Jak jej powiedziałem, żeby lepiej chodziła do końca a za te 3 dni by jej zapłacili (bo i tak nowej pracy jeszcze nie ma i będzie siedzieć w domu na moim utrzymaniu na razie), to odpowiedziała, że... pieniądze to nie wszystko
No i zrozum człowieku kobiety
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 13:51, w całości zmieniany 5 razy
teston napisał/a: |
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło |
No bo wiesz jak jest: "Boże, spraw by po mojej śmierci moja żona nie sprzedała moich obiektywów za tyle, za ile powiedziałem jej, że kupiłem."
Ja aż tak drogich szkieł nie mam, i nie potrzebuję, ale jak wspomniałem swojej (wciąż przyszłej jeszcze żonie ), że zamiaruję kupić tamrona 150-600 za raptem 4,5k (okazja, bo cena/jakość rewelacyjna ) to się w czoło popukała i taką minę zrobiła
Ale jak teraz zwalnia się z pracy i zostało jej 3 dni urlopu to postanowiła spędzić go w domu (wykorzystać go po prostu). Jak jej powiedziałem, żeby lepiej chodziła do końca a za te 3 dni by jej zapłacili (bo i tak nowej pracy jeszcze nie ma i będzie siedzieć w domu na moim utrzymaniu na razie), to odpowiedziała, że... pieniądze to nie wszystko
No i zrozum człowieku kobiety
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 13:51, w całości zmieniany 5 razy
:
Aż tak drogich ?
Kumoter żartuje , Twój Tamron to prawie trzykrotna równowartość mojej eLżbiety
Kumoter żartuje , Twój Tamron to prawie trzykrotna równowartość mojej eLżbiety
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Było kupić 2.8, a nie 4.0
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez teston 2014-05-08, 14:41, w całości zmieniany 2 razy
A po co mi 2.8, jak fotografuję tym głównie aeroplany i to w trakcie ich naturalnych czynności (czyli latania) ?
Aaaa, załapałem. Gdyby to był 2.8 ewentulanie jeszcze z IS to już byłbym po rozwodzie ?
Może i tak
Aaaa, załapałem. Gdyby to był 2.8 ewentulanie jeszcze z IS to już byłbym po rozwodzie ?
Może i tak
Ostatnio zmieniony przez teston 2014-05-08, 14:41, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
A moja ma dostęp do konta ale nie internetowego i tyle
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Co? To tak L-ki 70-200 potaniały, że za 1,5k można kupić? To zmieniam system!
Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 20:25, w całości zmieniany 3 razy
Aż tak drogich ?
Kumoter żartuje , Twój Tamron to prawie trzykrotna równowartość mojej eLżbiety |
Co? To tak L-ki 70-200 potaniały, że za 1,5k można kupić? To zmieniam system!
Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 20:25, w całości zmieniany 3 razy
:
70-200/f4 nigdy nie była specjalnie droga. Ja kupiłem (używkę oczywiście) za 1700, a i za 1500 dlaje się znaleźć.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
No to niedrogo. 70-200/4 to był swego czasu argument nad zastanawianiem się nad przejściem na ciemną stronę mocy, ale ostatecznie wytrwałem w żółtej
Ale to wyszło na to, że za 1700 zł o mało się nie rozwiodłeś?
Ale to wyszło na to, że za 1700 zł o mało się nie rozwiodłeś?
:
Odpowiedz do tematu
[quote="gryson"]
no to powodzenia życzę. Już widzę tą rozmowę Twojej z Tobą
Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej |
no to powodzenia życzę. Już widzę tą rozmowę Twojej z Tobą