Czy jest tu ktoś z Gdyni ?
Odpowiedz do tematu

:
Moja przewrotnie mówi: 'kupuj sroczko skoro Ci potrzebne" ;)
Ciekawe przy którym kolejnym zegarku zmieni się radykalnie ton wypowiedzi ;)

Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Przeglądała historię końta i spytała na co ten przelew. A że już od dobrych kilku dni była na mnie cięta, to i tak byłu mi już wszystko jedno :(

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

*** Me, citizenoholic ***
:
Uuuu, nic tylko współczuć. Huk z oszustem, ale przeglądania konta przez żonę facepalm

:
A bo wiesz jak to jest: moje konto jest wspólne a jej konto jest jej ;)
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło :oops:

No dobra - tak czy owak przyjemniej gada się o kobietach, tawet tych wrednych, niż o złodzieju pifko

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
Osobne konta to podstawa cool
Gdyby moja zona zobaczyla historie moich przelewow to by chyba zawalu bidulka dostala :P

:
Phi... Moja ostatnio próbowała sama zmienic jakies ustawienia w Windowsie. Pokilkala, pobroila, potem obrazila sie na kompa. Naprawiłem i dodalem ze mogla mnie poprosic to bym to zrobil... Uslyszalem, ze sie wywyższam i traktuję ją, jak glupka :głową w mur:

[ Dodano: 2014-05-08, 14:11 ]
Osobne konta są dobre. Na jedno wplywa wyplata, a na oficjalne sam sobie cos tqm przelewasz :-P

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
teston napisał/a:
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło :oops:

No bo wiesz jak jest: "Boże, spraw by po mojej śmierci moja żona nie sprzedała moich obiektywów za tyle, za ile powiedziałem jej, że kupiłem." ;)
Ja aż tak drogich szkieł nie mam, i nie potrzebuję, ale jak wspomniałem swojej (wciąż przyszłej jeszcze żonie ;) ), że zamiaruję kupić tamrona 150-600 za raptem 4,5k (okazja, bo cena/jakość rewelacyjna ;) ) to się w czoło popukała i taką minę zrobiła :shock: ;)

Ale jak teraz zwalnia się z pracy i zostało jej 3 dni urlopu to postanowiła spędzić go w domu (wykorzystać go po prostu). Jak jej powiedziałem, żeby lepiej chodziła do końca a za te 3 dni by jej zapłacili (bo i tak nowej pracy jeszcze nie ma i będzie siedzieć w domu na moim utrzymaniu na razie), to odpowiedziała, że... pieniądze to nie wszystko facepalm
No i zrozum człowieku kobiety :facepalm:

Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 13:51, w całości zmieniany 5 razy
:
Aż tak drogich ?
Kumoter żartuje :P , Twój Tamron to prawie trzykrotna równowartość mojej eLżbiety facepalm

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
Było kupić 2.8, a nie 4.0 :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
A po co mi 2.8, jak fotografuję tym głównie aeroplany i to w trakcie ich naturalnych czynności (czyli latania) ?

:P

Aaaa, załapałem. Gdyby to był 2.8 ewentulanie jeszcze z IS to już byłbym po rozwodzie ?
Może i tak hmmm

Ostatnio zmieniony przez teston 2014-05-08, 14:41, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
A moja ma dostęp do konta ale nie internetowego i tyle :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
teston napisał/a:
Aż tak drogich ?
Kumoter żartuje :P , Twój Tamron to prawie trzykrotna równowartość mojej eLżbiety facepalm

Co? To tak L-ki 70-200 potaniały, że za 1,5k można kupić? :shock: To zmieniam system! :twisted:
Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej ;)

Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 20:25, w całości zmieniany 3 razy
:
70-200/f4 nigdy nie była specjalnie droga. Ja kupiłem (używkę oczywiście) za 1700, a i za 1500 dlaje się znaleźć.

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
No to niedrogo. 70-200/4 to był swego czasu argument nad zastanawianiem się nad przejściem na ciemną stronę mocy, ale ostatecznie wytrwałem w żółtej ;)
Ale to wyszło na to, że za 1700 zł o mało się nie rozwiodłeś? :shock: facepalm

:
[quote="gryson"]
teston napisał/a:

Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej ;)

no to powodzenia życzę. Już widzę tą rozmowę Twojej z Tobą :D ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum