Czy jest tu ktoś z Gdyni ?
Odpowiedz do tematu

:
teston
Przykro mi czytając jak Cię koleś wydutkał :(
Ale jak mam być szczery, to reszta rozmowy o Naszych Partnerkach Życiowych poprawiła mi humor jak przyjacielskie poklepanie po plecach, że nie jestem sam...
Dopiero zaczynam zbieractwo i mam 5 zegareczków (raczej niedrogich) a już mi Ślubna "dopinguje"... Łącznie z tym, że powiedziała mnie prosto w twarz, że czeka jak się wysypie z zakupami podobnie jak Ty...
:głową w mur:

"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
[quote="johnny_b2"]
gryson napisał/a:
teston napisał/a:

Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej ;)

no to powodzenia życzę. Już widzę tą rozmowę Twojej z Tobą :D ;)

Jak znam swoją, to ona sama nie będzie chciała mieć wspólnego konta ;)
Bo to ma plusy dodatnie i plusy ujemne ;)

:
Omus napisał/a:
teston
Dopiero zaczynam zbieractwo i mam 5 zegareczków (raczej niedrogich) a już mi Ślubna "dopinguje"... Łącznie z tym, że powiedziała mnie prosto w twarz, że czeka jak się wysypie z zakupami podobnie jak Ty...
:głową w mur:

Bo to trzeba kupować z głową, liczba zegarków musi zawsze być mniej więcej stała, zmienia się tylko ich wartość :))

Masz teraz 5 zegarków "raczej niedrogich" a za parę lat będziesz miał 5-6 zegarków "raczej drogich" :D - znam to z autopsji :oops:

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79 napisał/a:
Bo to trzeba kupować z głową, liczba zegarków musi zawsze być mniej więcej stała, zmienia się tylko ich wartość :)) Masz teraz 5 zegarków "raczej niedrogich" a za parę lat będziesz miał 5-6 zegarków "raczej drogich" :D - znam to z autopsji :oops:

święte słowa, taka taktyka jest po prostu doskonała :))

:
Lao Tse napisał/a:
Deco79 napisał/a:
Bo to trzeba kupować z głową, liczba zegarków musi zawsze być mniej więcej stała, zmienia się tylko ich wartość :)) Masz teraz 5 zegarków "raczej niedrogich" a za parę lat będziesz miał 5-6 zegarków "raczej drogich" :D - znam to z autopsji :oops:

Owszem, z założeniem się zgadzam, ale...
Moja psychika jest tak skonstruowana, że jak coś mi się podoba i uda mi się w końcu to zdobyć to trudno mi się z tym rozstać. Taka natura zbieraka... Wiec jak mam parę tańszych ale wyczekanych zegarków to, raczej się ich nie pozbędę nawet żeby dołożyć kasę do zakupu tego droższego. Wolę poczekać, dłużej ciułać i mieć wszystkie :))

"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
Omus, nie martw się na początku każy z nas tak miał :))

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Omus napisał/a:
Lao Tse napisał/a:
Deco79 napisał/a:

Moja psychika jest tak skonstruowana, że jak coś mi się podoba i uda mi się w końcu to zdobyć to trudno mi się z tym rozstać. Taka natura zbieraka... Wiec jak mam parę tańszych ale wyczekanych zegarków to, raczej się ich nie pozbędę nawet żeby dołożyć kasę do zakupu tego droższego. Wolę poczekać, dłużej ciułać i mieć wszystkie :))

Tu na forum jest trochę takich zbieraczy co chcą mieć wszystkie :))
Niektórzy z czasem dochodzą jednak do takiego wniosku jak Deco79 ;)

World Wide Watches
:
pasti napisał/a:
Omus napisał/a:
Lao Tse napisał/a:
Deco79 napisał/a:

Tu na forum jest trochę takich zbieraczy co chcą mieć wszystkie :))
Niektórzy z czasem dochodzą jednak do takiego wniosku jak Deco79 ;)

Potwierdzam też tak miałem :))

Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
a ja może bym i coś sprzedał, ale jak mam robić zdjęcia ,opis a później pakowanie , wysyłka niee... dlatego trzy zegary sprzedałem na miejscu przy piwie w Kwadracie pifko

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Wy tu Kumotry gadu gadu, a jak się sprawa tematyczna przedstawia ? Bo chyba jej jest temat poświęcony ?
Czuję i ja przez skórę, ze będę miał podobny dylemat z odzyskiem kasy, albo "zakupionego" towaru.
Możliwa wtopa na znanym portalu.
Ale ja mam "klientkę" na widelcu - wszystkie dane, bilingi i przelewy.
Niemniej zainteresowany jestem rozwojem wypadków i jak to ugryźć ze strony prawnej.

Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
prawnicy to chyba tu są i mundurowi tyż ;) ;)

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Sprawa zgłoszona na Policję, tudzież reklamacja w banku. Narazie tyle.

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

*** Me, citizenoholic ***
:
Bimberek, może Ci się tak tylko wydawać, teraz modne jest przejmowanie konta na allegro przed dokonaniem oszustwa. A billingi przy prepaidzie nic nie dadzą. Przelew za pomocą payU czy tradycyjny?

:
vodka napisał/a:
Bimberek, może Ci się tak tylko wydawać, teraz modne jest przejmowanie konta na allegro przed dokonaniem oszustwa. A billingi przy prepaidzie nic nie dadzą. Przelew za pomocą payU czy tradycyjny?

Przelew "tradycyjny", czyli z konta na konto.
Telefony na szczęście (jeszcze) odbierają.
Wczoraj, czyli po tygodniu od zaksięgowania przez nich wpłaty paczka z sikorem jednak doszła.
Ale jako że mają chyba niezły burdel u siebie, to sikor dostałem ale inny niż "zakupiony" - szkoda że nie pomylili się do tego stopnia że nie przysłali rolka lub patka ;)
Na razie (całe szczęście) jestem na swoim, ale sprawa trwa.

:
to nie trafiłeś na oszusta tylko na niekompetentnego sprzedającego pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum